Geluk

De Revolutionaire Seksmethode review: Waardeloos, of ultiem Genot?

 | door 0

VVV afbeeldingElke vrouw tot een hoogtepunt brengen

Jonathan Johnson en Oscar Oliver, ook wel bekend van het zeer succesvolle bedrijf Vandaag Vrouwen Versieren, zijn de mannen achter dit product.  Beide verkopers claimen dat je middels dit ebook elke vrouw kunt laten klaarkomen en de beste seks kunt bezorgen die ze zich maar kan wensen. Het feit dat 50% van de vrouwen op zoek gaat naar seks buiten de deur wanneer de seks thuis niet goed is, maakt dat veel vrouwen zullen smachten naar jou wanneer je de principes uit dit ebook in je dagelijks leven zult gaan gebruiken.

Klik hier om verder te lezen

Mijn Sociaal Zelfvertrouwen review: Nuttig of Nutteloos?

 | door 0

Onzekerheid makkelijker te overwinnen dan je denkt

Sociale onzekerheid is een probleem waar helaas meer dan genoeg mensen last van ondervinden. Zomaar een gesprek aanknopen met iemand is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Sociaal psycholoog Simon Zomerdijk biedt met zijn ebook ‘Sociaal Zelfvertrouwen’ voor veel mensen de oplossing. Zomerdijk beschikt over de nodige kennis op het gebied van sociale psychologie en heeft de kennis en tips die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan in dit ebook samengevat.

Opmerkelijk punt hierin is dat het leren om met wat meer zekerheid gesprekken aan te knopen met mensen middels een aantal eenvoudige technieken en tips al te leren valt, hoe slecht je op dit vlak ook denkt te zijn.

Klik hier om verder te lezen

Blijvend Zelfvertrouwen Review – Kwaliteit of Bedrog?

 | door 0

blijvendzelfvertrouwenCompleet zelfvertrouwen!… toch?

Heb je wel eens dat je niet helemaal zeker bent over de keuzes die je maakt op het gebied van privé of werk? Voel je je verlegen of ben je continu bezig met wat anderen wel of niet over je denken? Schaam je niet, je bent bij lange na niet de enige! Genoeg mensen zijn vergeten wat het is om vanuit hun eigen kracht te leven. Veel mensen twijfelen aan zichzelf of geloven niet in hun mogelijkheden.

In ieder geval, zo denkt Frank de Moei erover. Frank is naast coach en trainer actief betrokken bij diverse branche organisaties in de wereld van de zelfontwikkeling. Vanuit zijn bedrijf ‘Capedium’ geeft hij trainingen, en heeft hij al een groot aantal klanten geholpen hun problemen te overbruggen. De trainingen die Frank geeft variёren van time management tot zelfvertrouwen.

Klik hier om verder te lezen

Mannen en Relaties eBook Review – Werkt Het?

 | door 0

Mannen en Relaties

Lukt het je maar niet om een relatie op te bouwen met een man? Wil hij zich niet binden of voel je je elke keer gebruikt? Dan pak je het, op mannengebied, waarschijnlijk helemaal verkeerd aan.

Hierin ben je natuurlijk niet de enige. Er zijn honderden vrouwen die er moeite mee hebben om een relatie op te bouwen met een leuke man. Ze lopen elke keer een foute man tegen het lijf en leren maar niet van de fouten die ze maken.

Om erachter te komen welke fouten je maakt en hoe je nu juist wel die ene leukerd tegen het lijf loopt, is het een aanrader om het e-book Mannen en Relaties te lezen.

Hierin staat onder meer beschreven welke actief je kunt ondernemen om zijn interesse te wekken.

Wij waren erg benieuwd naar dit e-book en gingen eens op onderzoek uit.

Klik hier om verder te lezen

Terug Bij Je Ex Door Facebook – Ervaringen Kritisch Bekeken

 | door 0

Terug Bij Je Ex Door FacebookBen je via Facebook nog heel veel met je ex bezig? Wil je hem of haar eigenlijk terug? Dan kan je dit proberen via Facebook.

In het e-book Terug Bij Je Ex Door Facebook, Hyves of SMS staat stap voor stap beschreven wat je kunt doen om weer in contact te komen met je ex.

Wij wilden wel eens wat meer weten over de methode en hebben het e-book eens doorgenomen.

Klik hier om verder te lezen

Bindingsangst Verlatingsangst Review – Nuttig of Geldverspilling?

 | door 0

Bindingsangst VerlatingsangstHeb je een vriend of een vriend gehad, maar werkt(e) jullie relatie niet, omdat hij last heeft van bindingsangst?  Dan hoeft dit niet altijd een smoesje te zijn.

Bindingsangst bestaat wel degelijk. Het is een erg lastig probleem waar redelijk wat mannen last van hebben. Om voortaan wel een serieuze relatie te krijgen, is het dus zinvol om meer te weten over bindingsangst.

In het e-book Bindingsangst Verlatingsangst staat beschreven wat bindingsangst nu eigenlijk is en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Verder leer je hier ook meer over jouw eventuele verlatingsangst.

PayPro Ervaringen was nieuwsgierig naar dit e-book en ging eens op onderzoek uit.

Klik hier om verder te lezen

Betere Relaties met Iedereen Ervaringen – Ongezouten mening

 | door 0

Betere Relaties Met IedereenVind je het lastig om jezelf te zijn in relaties? Of heb je moeite met het maken van contact? Dan kan de e-cursus Betere Relaties met Iedereen je hierbij op weg helpen.

Deze e-cursus helpt je om goed contact te maken met mensen en betere relaties op te bouwen met de mensen om je heen.

Wij wilden wel eens wat meer weten over deze cursus en gingen op onderzoek uit.

Klik hier om verder te lezen

Kies Eieren Voor Je Tijd Ervaringen – Nog meer tijdverspilling?

 | door 0

kies eieren voor je tijdHeb je last van uitstelgedrag? Heb je jezelf al tientallen keren voorgenomen om je uitstelprobleem aan te pakken, maar is dit nog niet gelukt?

Dan kan je vanaf nu echt wat aan je uitstelgedrag doen. Dit kan heel eenvoudig door het volgen van een e-cursus.

Tijdens de e-cursus Kies Eieren Voor Je Tijd ontdek je hoe je op een eenvoudige manier kunt stoppen met uitstellen en je discipline weer terugkrijgt.

Op deze pagina lees je meer over deze e-cursus.

Klik hier om verder te lezen

Sociaal Zelfvertrouwen Ervaringen – Is Het Wel te Vertrouwen?

 | door 0

Sociaal ZelfvertrouwenVind je het lastig om tijdens een sociale gelegenheid een gesprekje aan te knopen met iemand? Of staat je onzekerheid je in de weg? Dan kan je hier vanaf nu wat aan doen.

Je kunt je onzekerheid overwinnen met een aantal simpele technieken. Hierover lees je meer in het e-book Sociaal Zelfvertrouwen.

Wij wilden graag meer weten over dit e-book en hebben het eens goed doorgelezen.

Klik hier om verder te lezen

E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress Review – De Zin en de Onzin

 | door 0

nooit meer zorgen of stressVeel stress, spanningen en zorgen kunnen je levensgeluk aardig beïnvloeden. Helaas, is het vaak erg lastig om de stress en zorgen zomaar van je af te zetten.

Toch is het vrij eenvoudig om hier wat aan te doen. Met een aantal eenvoudige en bewezen technieken kan je beter omgaan met stress en zorgen. Hierdoor kan je een positiever en vrijer leven leiden.

De technieken om zonder stress en zorgen te leven, staan allemaal beschreven in de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress. Wij waren wel heel nieuwsgierig naar de cursus en hebben hem eens getest. In dit artikel lees je meer over onze ervaringen met dit product.  

Klik hier om verder te lezen