free hit counter

Dieten

Paleo Planner Review? Maakt Het Jou Wel ECHT Slanker?

 | door 0

paleo-plannerVolg je het Paleo-dieet en wil je je graag aan deze levensstijl vasthouden? Dan is het altijd handig als je hier een goede planning bij de hand hebt. Een hulpmiddel waarmee je het Paleo-dieet op de juiste manier kunt blijven volgen, zodat je je doelstellingen kunt behalen.

Het is niet moeilijk om het Paleo-dieet te volgen, maar soms kan het toch nog lastig zijn om elke avond lekkere gerechten klaar te maken die aansluiten op de Paleo-lifestyle. Hier heb je namelijk wel de juiste ingrediënten voor nodig. Je moet dus de goede boodschappen in huis hebben.

Met behulp van de Paleo planner hoef jij je daar voortaan geen zorgen meer over te maken. Deze planner vertelt je op tijd wat je kunt eten en welke ingrediënten je hiervoor in huis moet hebben.

Klik hier om verder te lezen

Paleo Toetjes- Lekker Eten, of Niet Te Vreten? Review Onthult

 | door 0

1385224374_33280_paleo-toetjes-boekVolg je het Paleo-dieet, maar heb je er moeite mee om de lekkere, zoete trek te weerstaan? Dan hoeft dit ook helemaal niet! Als het Paleo-dieet volgt, kun je gewoon toegeven aan deze lekkere trek. Je kunt namelijk ook de lekkerste, zoete toetjes en snacks bereiden die helemaal Paleo-proof zijn.

Hoe je deze heerlijke toetjes bereidt staat allemaal in het ebook Paleo Toetjes & Snack Gerechten.

Als echte zoetekauwen wilden wij natuurlijk graag weten welke lekkere, gezonde recepten er in dit ebook staan.

Klik hier om verder te lezen

Gezonde Gewoontes 3-DVD set review: Niet de tips die je verwacht

 | door 0

Gezonde Gewoontes19 simpele (voedings)gewoonten voor een blijvend slank lichaam

Voor de mensen die het ondanks vele inspanningen niet gelukt is om van hun overtollige kilo’s af te komen heeft de Belgische internetmarketeer Jesse van der Velde een product ontworpen dat hun precies leert wat men wel en wat men niet zou mogen eten om slank te worden en te blijven. Naast ideeёn voor recepten bevat zijn 3-DVD set ook uitgebreide informatie over hoe je jezelf 19 simpele gewoontes op het gebied van voeding en beweging eigen kunt maken, waarmee je in een mum van tijd fit en vitaal door het leven zult gaan.

Klik hier om verder te lezen

Paleo In 15 Minuten Ervaringen: Nuttig of Nutteloos Dieet?

 | door 0

Paleo In 15 MinutenHeb je het Paleo dieet ontdekt en wil je dit volgen? Dan is het handig als je hierbij wat hulpmiddelen bij de hand hebt. Om het Paleo-dieet op de goede manier te blijven volgen, is het natuurlijk een must dat je altijd de juiste recepten bereidt. Dit zijn recepten die zijn gebaseerd op het Paleo-principe.

Het Paleo-dieet is heel makkelijk te volgen, maar het kan soms wel lastig zijn om elke dag weer een gezond en lekker Paleo-recept op tafel te zetten. Vooral als je helemaal geen zin of tijd hebt om te koken. In dat geval biedt Paleo in 15 minuten uitkomst.

In dit handige receptenboekje staan honderd makkelijke en gezonde recepten beschreven die je in minder dan 15 minuten klaarmaakt. Zo kun jij je dus altijd aan het Paleo-dieet houden.

Klik hier om verder te lezen

101 Paleo Recepten. Geweldig, of 1 Te Veel? Mijn Ervaringen en review

 | door 0

101 Paleo ReceptenWil je meer energie krijgen en wat vet verliezen? En wil je dit graag bereiken met de Paleo-lifestyle? Dan is een goede begeleiding natuurlijk een must.

Om het Paleo-dieet op de goede manier te volgen is het nodig dat je de juiste recepten bereidt die aansluiten op de Paleo-lifestyle. Deze recepten vind je in 101 Paleo Recepten. Hierin vind je talloze lekkere en gezonde recepten voor je ontbijt, lunch, diner en dessert.

Dankzij 101 Paleo Recepten blijf je het Paleo-dieet heel makkelijk volhouden. Je blijft gestimuleerd om elke dag weer een lekker en gevarieerd gerecht te bereiden. Aangezien wij een groot voorstander zijn van de Paleo-lifestyle, waren we heel erg benieuwd naar 101 Paleo Recepten. Je leest er meer over in dit artikel.

Klik hier om verder te lezen
Alles Over Groene Smoothies

Alles Over Groene Smoothies. Mijn Deskundige Review En Ervaringen

 | door 0

Wil je graag meer tijd voor jezelf hebben om leuke dingen te kunnen ondernemen en je leven voluit te beleven? Of wil je er serieus zijn voor je gezin en je kinderen voldoende aandacht geven? Dan heb je hier natuurlijk wel voldoende energie voor nodig. Alleen waar haal je die energie vandaan?

Waarschijnlijk weet je al dat je meer energie binnenkrijgt door gezond te eten. Als je de dagelijkse aanbevolen portie groenten en fruit binnenkrijgt, dan zal je geen last meer hebben van gezondheidsklachten als moeheid, lusteloosheid en overgewicht.

Dit lijkt allemaal heel makkelijk gezegd, maar het is in onze huidige maatschappij nog een hele opgave om gezond te eten. Veel mensen hebben een druk en haastig leven en hierdoor is er weinig tijd om elke dag gezond te koken.

Toch is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om gezond te leven. Met een kleine, simpele verandering gooi je je levensstijl helemaal om en voel jij je voortaan weer fit en energiek. Hoe je dit doet, lees je in het e-book Alles Over Groene Smoothies.

Klik hier om verder te lezen

Vitadis Slanker Leven Plan Review – Werkzaam of Oplichting?

 | door 1

VitadisDiëten is niet makkelijk. Het is erg lastig om je aan een bepaald aantal calorieën per dag te houden en niet lekker te kunnen eten waar je zin in hebt. Vanwege het beperkte aantal calorieën houden de meeste mensen een dieet niet vol. Waarschijnlijk is dit bij jou ook het geval.

Als je toch graag wat kilo’s kwijt wilt, maar het niet ziet zitten om weer een hongerdieet te volgen is er gelukkig een oplossing. Dit is het Vitadis Slanker Leven Plan. Met dit dieet val je gemiddeld 3 tot 6 kilo per week af, zonder dag je hierbij veel moet laten staan.

Wij, van Ervaringenloket, vonden dit wel heel erg veelbelovend klinken en gingen eens op onderzoek uit. In dit artikel lees je over het Vitadis Slanker Leven Plan echt doet wat het belooft.

Klik hier om verder te lezen

Is De Paleo Revolutie Onzin? Lees Onze Deskundige Review & Ervaringen

 | door 2

De Paleo RevolutieBen je je eigen lichaam zat? Ben je bang om weer een nieuw dieet te volgen? Of wil je gewoon gezonder leven en meer energie? Dan is hier echt een manier voor. Je kunt namelijk vet verliezen en spiermassa ontwikkelen door het paleo dieet te volgen. Waarschijnlijk denk je nu dat dit weer een of ander verkooppraatje is over een dieet, maar toch adviseer ik je om even verder te lezen.

In dit artikel word je meer verteld over het boek de Paleo Revolutie. Dit boek gaat over het bekende, koolhydraatarme paleo dieet. Met dit dieet word je spijsvertering verbeterd en zal je dus al snel gewicht verliezen en meer spiermassa ontwikkelen.

Het paleo dieet is gebaseerd op de voeding van onze voorouders. Uit onderzoek is weer gebleken dat deze mensen heel gezond waren. Wij zijn bijna gelijk aan onze voorouders en om een gezond gewicht te bereiken is het zinvol dat we net zo eten als hun.

Het paleo dieet is al een aantal jaren populair en werd in ons land ontdekt door Mitchel van Duuren. Hij heeft een speciaal boek geschreven over het dieet. In het boek de Paleo Revolutie legt hij stap-voor-stap uit hoe je je doelen bereikt en wat je moet doen om het dieet succesvol te volgen.

Klik hier om verder te lezen
vet-verbrand-geheimen-eboek-cover

Vet Verbrand Geheimen Review – De Waarheid Onthuld over dit Ebook

 | door 0

Wil je nu echt eens afvallen? En wil je nu eindelijk eens een keer dat fitte, slanke lichaam en die strakke buik, waar je eigenlijk al jaren van droomt? Dan is dat echt mogelijk!

Als je wilt afvallen dan kun je natuurlijk een crashdieet volgen, maar dit is gevaarlijk voor je gezondheid. Bovendien kom je dan ook snel weer aan. Iets dat natuurlijk niet de bedoeling is.

Wanneer je echt serieus wilt afvallen, dan is het zinvol dat je een dieet volgt, dat helemaal bij jouw lichaamstype past. Zo’n dieet houd je namelijk veel makkelijker vol.

Vet Verbrand Geheimen vertelt je alles over de wijze waarop jij blijvend van je overtollige kilo’s bent verlost.

Klik hier om verder te lezen

Is Het Mentale Dieet Plan Onzin? Lees Onze Deskundige Review

 | door 0

mentaal dieet planDe zoveelste poging? Misschien moet je eens Het Mentale Dieet Plan en TURBO Actie Plan proberen van Katja Callens…

Wie kan zich tegenwoordig niet in dit probleem verplaatsen? Telkens maar weer verschillende dieetboeken of dieetprogramma’s uitproberen, zonder daarbij nou eindelijk eens die overtollige kilo’s kwijt weten te raken.

Er zijn meer dan genoeg mensen die het op een gegeven moment maar opgeven en het idee dat ze hun overgewicht nooit kwijt zullen raken maar accepteren als een vaststaand feit.

Een ander veelvoorkomend probleem is het zogenoemde ‘jojo-effect’: het aanvankelijk weten af te slanken en daarbij een aantal kilo’s te verliezen, om vervolgens na een poos die verloren kilo’s er weer bij te zien te komen.

Of nog erger: na enkele kilo’s kwijt te raken, daarna meer kilo’s bijkomen dan je aanvankelijk afgeslankt was.

Klik hier om verder te lezen