E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress Review – De Zin en de Onzin

door  | Geluk

nooit meer zorgen of stressVeel stress, spanningen en zorgen kunnen je levensgeluk aardig beïnvloeden. Helaas, is het vaak erg lastig om de stress en zorgen zomaar van je af te zetten.

Toch is het vrij eenvoudig om hier wat aan te doen. Met een aantal eenvoudige en bewezen technieken kan je beter omgaan met stress en zorgen. Hierdoor kan je een positiever en vrijer leven leiden.

De technieken om zonder stress en zorgen te leven, staan allemaal beschreven in de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress. Wij waren wel heel nieuwsgierig naar de cursus en hebben hem eens getest. In dit artikel lees je meer over onze ervaringen met dit product.  

De verkoper van nooit meer zorgen of stress

Frank de Moei is de verkoper van Nooit meer Zorgen of Stress.

Frank heeft ook de cursus Blijvend Zelfvertrouwen ontwikkeld. Hij is een trainer en professionele coach met tal van diploma’s in onder meer life-coaching en psychologie.

De verkoper is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

Ook heeft hij een eigen praktijk, Carpediem. Hier begeleidt hij mensen om een gelukkig en succesvol leven te leiden. Daarnaast geeft Frank ook diverse trainingen op werkplekken.

 

 

Waarom kopen?

Als je veel last hebt van stress en zorgen, maar niet goed weet op welke manier je dit onder controle kunt krijgen, dan kan deze cursus je hierbij heel goed op weg helpen.

Met deze cursus leer je om op een eenvoudige manier je zorgen en stress los te laten. Je leert wat de diepere oorzaken zijn van je zorgen en de stress en hoe je deze bij de bron kunt aanpakken.

Wat is het?

De cursus Nooit meer Zorgen of Stress is een e-cursus. Het is een digitale e-mailcursus, welke is opgebouwd volgens een vaste planning.

De cursus is stapsgewijs opgebouwd en zorgt er echt voor dat je inzicht krijgt in de diepere oorzaken van je stress en je zorgen.

De cursus bevat ook oefeningen, welke je na elke stap kunt uitvoeren. Door deze oefeningen uit te voeren, ga je de inzichten echt toepassen op jouw situatie.

Hoe kan je het product aanschaffen?

De e-cursus ‘Nooit meer Zorgen of Stress’ kan je eenvoudig aanschaffen via deze speciale site.

De cursus kost €59,-. Hiervoor krijg je niet alleen de e-cursus, maar ook twee extra bonussen. De normale prijs van deze cursus is €199, -.

Verder loop je weinig risico. Je krijgt namelijk een vijftien- dagen-geld-terug-garantie van 100%. Dit betekent dat je de cursus eerst vijftien dagen kunt uitproberen.

Als je binnen deze vijftien dagen denkt dat de cursus niet werkt bij jou, dan kan je het Frank laten weten. Je krijgt dan direct je geld terug.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je de e-cursus aanschaft en deze stapsgewijs volgt, dan krijg je echt meer inzicht in jezelf en de oorzaak van je stress en je zorgen. Je leert dan om deze klachten bij de bron aan te pakken.

Eerst wordt een stukje theorie behandeld en moet je een aantal vragen, op papier, beantwoorden. Door de vragen op papier te schrijven, kan je er beter over nadenken en ga je veel actiever aan de slag met de cursus.

Naast e-cursus krijg je ook nog twee bonussen. Dit zijn:

  • Het e-book Inzicht in je Kracht.
  • Een coachingsessie per e-mail: hierbij mag je een vraag aan Frank stellen. Vervolgens ontvang je een persoonlijk advies van Frank per e-mail.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een coachingsessie te volgen van ruim €100,- per sessie.

Zo’n cursus is even of minder effectief als de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress en een stuk duurder. Bovendien kan je deze e-cursus in je eigen tijd volgen.

Bij de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress krijg je in negen weken twee keer per week een e-mail met tips en informatie.

Verder ontvang je hierbij ook nog eens tal van oefeningen en praktische vragen waarmee je leert om makkelijk en sneller tot ontspanning te komen.

Al na de eerste les zal je merken dat je veel lekkerder in je vel zit.

Eindoordeel nooit meer zorgen of stress review

Wij vinden de e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress een prima product. De cursus is echt speciaal ontwikkeld om je te helpen je zorgen en de stress los te laten.

Het is een snelle, eenvoudige en praktische cursus.  Door de lessen in je op te nemen, de vragen te volgen en de oefeningen toe te passen, zal je al snel merken dat je je veel positiever voelt.

Een groot deel van je zorgen verdwijnen dan als sneeuw voor de zon. Je gaat aan de slag om te ontdekken waar je stress en je zorgen nu vandaan komen en wat je eraan kunt doen om beter te ontspannen en meer te genieten van het leven.

Van deze e-cursus heb je echt een leven lang profijt en dat voor slechts €59,-.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *