Betere Relaties met Iedereen Ervaringen – Ongezouten mening

door  | Geluk

Betere Relaties Met IedereenVind je het lastig om jezelf te zijn in relaties? Of heb je moeite met het maken van contact? Dan kan de e-cursus Betere Relaties met Iedereen je hierbij op weg helpen.

Deze e-cursus helpt je om goed contact te maken met mensen en betere relaties op te bouwen met de mensen om je heen.

Wij wilden wel eens wat meer weten over deze cursus en gingen op onderzoek uit.

De verkoper

De ontwikkelaar van de cursus Betere Relaties met Iedereen is de coach Frank de Moei. Hij is een echte professional op het gebied van Positieve Psychologie en Life-Coaching.

Frank heeft al meerdere cursussen en e-books ontwikkeld, zoals de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen en het e-book de Sleutels van Geluk en Succes.

Frank geeft diverse soorten trainingen en heeft zijn eigen praktijk. Hier begeleidt hij mensen om gelukkig en succesvol te leven. Hij is aangesloten bij diverse brancheorganisaties.

 

 

Waarom kopen?

Wil je sneller en goed contact maken met iedereen? Of wil je je relaties verbeteren? Dan heb je veel aan deze cursus. Door de e-cursus te volgen kost het je minder moeite om goed contact te maken met mensen. Je krijgt meer inzicht in hoe gezonde, goede relaties werken.

Wat is het?

Betere Relaties met Iedereen is een praktische en effectieve e-cursus, waarbij je leert om gezondere en positievere relaties op te bouwen.

Het is een e-cursus van 11 weken. Gedurende deze 11 weken krijg je twee keer per week een e-mail die je meer inzichten en kennis geeft. Je krijgt ook veel voorbeelden en praktische tips.

Tijdens deze e-cursus ontvang je vragen en oefeningen die je leren om gemakkelijker en natuurlijker te communiceren.

Je ontdekt echt wat je kunt doen om je relaties flink te verbeteren.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt Betere Relaties met Iedereen aanschaffen via de site van Frank de Moei. Op deze site legt hij je ook uit waarom de cursus zo effectief is en wat je er leert.

De e-cursus kost €59. Dit is een tijdelijke aanbieding. De normale prijs van de cursus is €199. Nadat je de cursus hebt aangeschaft, kan je deze direct downloaden.

Als je de cursus aanschaft, dan loop je geen enkel risico. Je krijgt namelijk een 15-dagen 100% geld-terug-garantie.

Je hebt dus 15 dagen de tijd om alle ideeën, inzichten en technieken te testen. Als je vindt dat deze e-cursus toch niets voor jou is, dan kan je dit aan Frank laten weten. Je krijgt je aankoopbedrag dan teruggestort.

Wat gebeurt er als je het product hebt aangeschaft?

Als je de e-cursus hebt aangeschaft en de tips en technieken ook echt toepast, dan zal je al snel een verbetering merken. Al vanaf de eerste les merk je dat je makkelijker begrijpt hoe gezonde relaties nu werken. Ook ontdek je wat je kunt doen om je relaties te verbeteren.

Als je Betere Relaties met Iedereen aanschaft, dan krijg je ook nog een aantal bonussen van Frank. Dit zijn:

  • Het e-book Inzicht in Je Kracht
  • Eén e-mail coaching sessie

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Als je je relaties wilt verbeteren of makkelijk met mensen wilt leren praten, dan kan je er ook voor kiezen om hiervoor coaching sessies te volgen bij een coach in je woonplaats. Dit zal helpen, maar je bent dan wel veel duurder uit. Eén sessie kost al snel €95 per uur.

Met de e-cursus Betere Relaties met Iedereen bereik je hetzelfde effect, alleen ben je veel minder geld kwijt. Daarnaast kan je de cursus op elk gewenst moment van de dag volgen. Je zit dus niet aan een tijd gebonden. Dit is wel het geval bij een coaching sessie.

Door de e-cursus te volgen zal je meer jezelf zijn in je relaties. Je leert om beter voor jezelf op te komen. Hier heb je dus jarenlang profijt van.

Eindoordeel

Net als de andere cursus en het e-book van Frank, zijn wij ook over dit product tevreden. Frank helpt je echt op weg om betere relaties op te bouwen met de mensen om je heen.

Het wordt dan vanzelfsprekend voor je om ontspannen, positieve en natuurlijke relaties te hebben. Hier kan je blijvend van genieten. Door de e-cursus te volgen zal je dan ook een stuk positiever in het leven staan.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *