Is De Paleo Revolutie Onzin? Lees Onze Deskundige Review & Ervaringen

door  | Afvallen, Dieten

De Paleo RevolutieBen je je eigen lichaam zat? Ben je bang om weer een nieuw dieet te volgen? Of wil je gewoon gezonder leven en meer energie? Dan is hier echt een manier voor. Je kunt namelijk vet verliezen en spiermassa ontwikkelen door het paleo dieet te volgen. Waarschijnlijk denk je nu dat dit weer een of ander verkooppraatje is over een dieet, maar toch adviseer ik je om even verder te lezen.

In dit artikel word je meer verteld over het boek de Paleo Revolutie. Dit boek gaat over het bekende, koolhydraatarme paleo dieet. Met dit dieet word je spijsvertering verbeterd en zal je dus al snel gewicht verliezen en meer spiermassa ontwikkelen.

Het paleo dieet is gebaseerd op de voeding van onze voorouders. Uit onderzoek is weer gebleken dat deze mensen heel gezond waren. Wij zijn bijna gelijk aan onze voorouders en om een gezond gewicht te bereiken is het zinvol dat we net zo eten als hun.

Het paleo dieet is al een aantal jaren populair en werd in ons land ontdekt door Mitchel van Duuren. Hij heeft een speciaal boek geschreven over het dieet. In het boek de Paleo Revolutie legt hij stap-voor-stap uit hoe je je doelen bereikt en wat je moet doen om het dieet succesvol te volgen.

De verkoper

De schrijver van het boek de Paleo Revolutie is Mitchel van Duuren. Ondanks het feit dat hij fitnessleraar was, viel hij niet af en had hij weinig energie. Zijn lichaam verkeerde dus niet in een topconditie en hij was vaak moe. Voor dat probleem ging hij op zoek naar een oplossing.

Toen kwam hij tijdens een reis door Amerika in aanraking met de Paleo manier van leven. Met deze lifestyle viel hij binnen een korte tijd 10 kilo af. Mitchel ontdekte dus eindelijk hoe je écht vet kunt verliezen en besloot om hier een boek over te schrijven, “de Paleo Revolutie”. Zo kon hij andere mensen laten weten op welke wijze je je lichaam weer in topconditie krijgt.

 

 

Waarom kopen?

Als je graag wilt afvallen en je fitter wilt voelen, maar dit op een verantwoorde manier wilt doen, dan is het volgen van het paleo dieet een goede optie. In het boek de Paleo Revolutie vertelt Mitchel je alles over dit dieet.

Het paleo dieet wordt ook wel het ‘Caveman’ of ‘Holbewonersdieet genoemd. Dit is een koolhydraatarm dieet waarbij je producten eet die onze voorouders ook aten. In de oertijd hadden mensen geen last van overgewicht. Door de wijze waarop zij aten bleven ze een gezond en goed gewicht houden. Dit kwam, omdat ze weinig koolhydraten tot zich namen.

Tegenwoordig zijn veel producten rijk aan koolhydraten en dit is niet goed voor je gewicht. Koolhydraten worden namelijk omgezet tot suikers en uiteindelijk wordt het teveel aan suikers weer opgeslagen als vet. Van te veel koolhydraten neemt je gewicht dus toe.

Door het paleo dieet te volgen en zo weinig mogelijk koolhydraten tot je te nemen, zal je al snel kilo’s afvallen en voel je je ook een stuk fitter.

Wat is het?

De Paleo Revolutie is een boek waarin je alles wordt verteld en geleerd over het paleo dieet. Het boek telt 130 pagina’s en is weer onderverdeeld in drie fasen. Het vertelt je precies welke stappen jij moet ondernemen om je lichaam weer te veranderen in een vetverbrander.

In de Paleo Revolutie leer je strategieën aan om blijvend van je overgewicht verlost te raken. Als je deze strategieën opvolgt, dan is het mogelijk om binnen twee weken 5 tot 15 kilo af te vallen.

De mensen die het paleo dieet uit de Paleo Revolutie hebben gevolgd, zijn niet alleen afgevallen, maar hebben ook meer energie en hebben minder vaak last van lusteloosheid en spierpijn. Eigenlijk hebben ze meer energie dan dat ze ooit hebben gehad en hebben ze een gezondere huid.

Hoe schaf je het product aan?

De Paleo Revolutie kun je online aanschaffen. Je kunt drie versies van het boek kopen. Dit zijn de bronzen zilveren en gouden versie.

Het bronzen pakket bestaat uit het Paleo Revolutie audioboek, een boek met 21 Paleo recepten en drie bonusvideo’s. Voor het bronzen pakket betaal je €37,-. Na je aankoop heb je direct toegang tot het digitale boek.

De zilveren versie bestaat uit een digitale en fysieke versie van de Paleo Revolutie, een receptenboek, twee gratis proefsamples van Paleo shakes, 1 verrassing en drie bonusvideo’s. Dit pakket kost €47,-.

Het gouden pakket is natuurlijk het meest uitgebreide pakket. Als je dit pakket aanschaft dan krijg je het boek digitaal en fysiek, plus een audio versie. Verder krijg je dan een gratis receptenboek, een paleo polsbandje, twee gratis proefsamples van Paleo shakes en drie bonussen. Dit pakket kost €47,-. Voor het gouden pakket betaal je dus dezelfde prijs als voor het zilveren pakket.

Mitchel is ervan overtuigd dat het paleo dieet je zal helpen om je gezonder, gelukkiger en energieker te voelen. Om deze reden garandeert hij je dat je het aankoopbedrag terug krijgt als de methode voor jou niet werkt.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je meer energie en een beter gewicht wilt en dit wil bereiken met het paleo dieet, dan is het boek de Paleo Revolutie natuurlijk onmisbaar.

In dit boek staat stap-voor-stap beschreven wat je moet doen om een gezond gewicht te bereiken en je weer fit te voelen. Het paleo dieet is eigenlijk geen dieet, maar een lifestyle. Het boek zit vol met enthousiasme en dat voel je.

Deze nieuwe manier van leven zal je snel resultaat opleveren. Je zult al heel snel merken dat je:

  • Gewicht verliest
  • Meer energie krijgt
  • Huid zachter en mooier wordt
  • Immuunsysteem sterker wordt
  • Gewrichten veel soepeler zijn
  • Veel betere sportprestaties levert
  • Minder spierpijn hebt.

Het paleo dieet is geen rage. Het levert je een blijvend resultaat op. Deze lifestyle is over de hele wereld al bekend en duizenden mensen volgen de levenswijze. Door het boek te lezen en de strategieën te volgen, ga je inzien (en merken) dat je je leven zelf ook met 180 graden kunt omdraaien.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt er ook voor kiezen om het paleo dieet helemaal zelf, op eigen initiatief, te gaan volgen. Dit is echter heel lastig. Het is namelijk een uitgebalanceerd dieet dat je niet zomaar kunt volgen zonder enige kennis van zaken te hebben. Om het dieet op de juiste manier te volgen, zal je exact moeten weten welke voedingsstoffen wel en niet goed zijn voor je lichaam. Als je dit niet weet en het paleo dieet volgt zonder kennis, dan zal het waarschijnlijk snel mislukken.

Het paleo dieet is geen crashdieet waarbij je een hongergevoel hebt. Als je de stappen uit het boek goed opvolgt dan krijg je altijd voldoende gezonde koolhydraten, eiwitten en vetten binnen. Er zijn in het boek ook dagen opgenomen dat je mag zondigen en je niet aan het dieet hoedt te houden. Je kunt dan eten wat je maar wilt. Af en toe een piek in je calorie-inname zorgt er weer voor dat vetverbranding sneller loopt.

Eindoordeel

Wij zijn positief over het paleo dieet. Het voordeel van dit dieet is, dat het voor iedereen goed te volgen is. Ook voor oudere mensen. Het boek is geschreven om je spijsvertering sneller te laten werken, ongeacht je leeftijd. Als je dit dieet wilt volhouden, dan moet je je huidige (ongezondere) levensstijl radicaal omgooien.

Dit is niet altijd even makkelijk. Gelukkig begeleidt de Paleo Revolutie je hierin. In het boek word je namelijk ook verteld en geleerd hoe je je huidige mindset kunt omzetten. Zo ga je al snel voor de volle honderd procent achter het dieet staat en volg je het met veel plezier.

Wil jij ook jouw de paleo revolutie ervaringen delen? Plaats dan hieronder een reactie.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *