Paleo Toetjes- Lekker Eten, of Niet Te Vreten? Review Onthult

door  | Afvallen, Dieten

1385224374_33280_paleo-toetjes-boekVolg je het Paleo-dieet, maar heb je er moeite mee om de lekkere, zoete trek te weerstaan? Dan hoeft dit ook helemaal niet! Als het Paleo-dieet volgt, kun je gewoon toegeven aan deze lekkere trek. Je kunt namelijk ook de lekkerste, zoete toetjes en snacks bereiden die helemaal Paleo-proof zijn.

Hoe je deze heerlijke toetjes bereidt staat allemaal in het ebook Paleo Toetjes & Snack Gerechten.

Als echte zoetekauwen wilden wij natuurlijk graag weten welke lekkere, gezonde recepten er in dit ebook staan.

Wie is de verkoper van paleo toetjes?

De bedenkers van Paleo Toetjes & Snack Gerechten zijn Mitchel van Duuren en zijn vriendin Nathalia. Mitchel is ook de persoon achter 101 Paleo Recepten, De Paleo Revolutie, Paleo Kids en Paleo Planner.

 

 

Waarom kopen?

Als je de Paleo lifestyle volgt en hier graag mee door wilt gaan, dan is Paleo Toetjes & Snack Gerechten een zeer handig hulpmiddel. Hiermee kun je een een Paleo-proof voedingsschema aanhouden. Een goede voedingsschema valt of staat namelijk met de juiste recepten, waaronder dus ook gezonde toetjes vallen.

Wanneer je gek bent op chocolade of lekkere toetjes, dan kan het wel eens lastig en eentonig zijn om het Paleo dieet vol te houden. Vooral als je niet goed weet welke lekkere recepten je allemaal kunt bereiden. In dit geval biedt Paleo Toetjes & Snack Recepten je dé oplossing. Hierin staan tal van heerlijke, zoete recepten beschreven die helemaal aansluiten op de Paleo-lifestyle. Deze toetjes kun je dus gewoon eten, zonder dat je gelijk aankomt.

Je kunt gewoon heerlijk genieten van lekkere toetjes. In dit ebook staan heerlijk, zoete recepten die je prima kunt eten, gezond zijn en geen slechte suikers of koolhydraten bevatten.

Wat is het?

Paleo Toetjes & Snack Recepten is een digitaal boek met 32 verschillende desserts. Bij het zien van de prachtige foto’s van de desserts loopt het water je al in de mond.

Met de recepten uit dit boek leer je onder meer hoe je Paleo Proof fruitijsjes, chocolate chip cookies, amandelcake en blueberry muffins kunt maken.

De recepten uit Paleo Toetjes & Snack Recepten zijn allemaal Paleo proof. Ze helpen je op weg naar een gezonde Paleo lifestyle.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt Paleo Toetjes & Snack Recepten aanschaffen via deze site. Het is een digitaal boek waar je direct na het afrekenen al toegang toe hebt. De prijs van het boek is €27,-.

Voor deze prijs krijg je niet alleen het digitale boek, maar ook gratis toegang tot het Paleo Toetjes lidmaatschap. Je ontvangt dan elke week twee recepten voor Paleo-toetjes in je mailbox.

Mitchel en Nathalia zijn ervan overtuigd dat de Paleo-lifestyle bij je zal aanslaan. Om die reden geven ze je een niet-goed-geld-terug-garantie van zestig dagen. Als je na toch niet helemaal happy bent met je aanschaf, de toetjes niet lekker vindt of het boek toch niet is wat je ervan had verwacht, dan kan je Mitchel een mailtje sturen. Je krijgt dan direct je geld weer teruggestort.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je gek bent op koekjes, toetjes, taart, fudge en andere zoete recepten, maar graag gezond wilt eten dan is dit boek echt iets voor jou. De recepten uit dit boek bevatten geen foute suikers of koolhydraten en sluiten helemaal aan op de Paleo-lifestyle.

Het boek bevat tal van lekkere recepten, zoals recepten voor de smakelijkste cake pops, ananas mousse, amandel boterballetjes, paleo cupcakes en nog veel meer.

Door de heerlijke recepten uit dit boek te bereiden, heb jij voortaan geen last meer van het bekende schuldgevoel dat je iedere keer hebt als je jezelf een keertje met een lekker toetje verwend.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt natuurlijk ook op eigen initiatief proberen om toetjes en zoete snacks te gaan bereiden volgens de Paleo-lifestyle. Echter, je zult er al snel achterkomen dat dit helemaal nog niet zo makkelijk is. Heel veel ingrediënten bevatten foute suikers en koolhydraten zonder dat jij dit weet. Het is zinvol als je een database hebt met gezonde, zoete toetjes-en snackrecepten. Hiertoe behoren de recepten uit Paleo Toetjes & Snack Recepten. Met dit digitale boek heb je thuis altijd de beschikking over een zoet, maar ook gezond recept.

Mitchel en Nathalia weten exact welke ingrediënten wel aansluiten op de Paleo-lifestyle. Dankzij hun kennis hebben zij toetjes- en snackrecepten kunnen ontwikkelen die helemaal aansluiten op de Paleo-lifestyle.

Ons eindoordeel over de Paleo toetjes review

Paleo Toetjes & Snack Recepten levert een fijne bijdrage aan de Paleo levensstijl. Aangezien wij echte zoetekauwen en chocoholics zijn, maar ook graag gezond willen eten, zijn wij erg positief over dit boek.

Sommige recepten uit het boek bevatten redelijk ongewone ingrediënten. Toch hoeft het geen probleem te zijn om deze ingrediënten te vinden. Je kunt ze kopen in elke natuurwinkel, biowinkel of op het internet.

Een groot pluspunt van de recepten is, dat deze voor iedereen makkelijk te bereiden zijn. Je hoeft absoluut geen keukenprins- of prinses te zijn om deze smaakvolle toetjes en snacks op tafel te kunnen zetten. Verder heb je ook geen dure keukenapparatuur nodig om de recepten te bereiden. Als je een staafmixer, blender of keukenmachine hebt dan kom je al een heel eind.

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *