Paleo In 15 Minuten Ervaringen: Nuttig of Nutteloos Dieet?

door  | Algemeen, Dieten

Paleo In 15 MinutenHeb je het Paleo dieet ontdekt en wil je dit volgen? Dan is het handig als je hierbij wat hulpmiddelen bij de hand hebt. Om het Paleo-dieet op de goede manier te blijven volgen, is het natuurlijk een must dat je altijd de juiste recepten bereidt. Dit zijn recepten die zijn gebaseerd op het Paleo-principe.

Het Paleo-dieet is heel makkelijk te volgen, maar het kan soms wel lastig zijn om elke dag weer een gezond en lekker Paleo-recept op tafel te zetten. Vooral als je helemaal geen zin of tijd hebt om te koken. In dat geval biedt Paleo in 15 minuten uitkomst.

In dit handige receptenboekje staan honderd makkelijke en gezonde recepten beschreven die je in minder dan 15 minuten klaarmaakt. Zo kun jij je dus altijd aan het Paleo-dieet houden.

De verkoper van paleo in 15 minuten

De bedenker van Paleo in 15 Minuten is Mitchel van Duuren. Hij is ook de persoon achter De Paleo Revolutie, 101 Paleo Recepten, Paleo Toetjes, Paleo Planner en Paleo Kids.

 

Waarom kopen?

Als je er al achter bent gekomen dat de Paleo manier van leven en eten fantastisch is en hier mee door wilt gaan, dan is Paleo in 15 Minuten iets voor jou. Een goed Paleo-voedingsschema staat of valt namelijk met de juiste recepten. Deze recepten werken mee aan jouw perfecte gezondheid. Zo geven ze jouw lichaam de juiste hoeveelheid voedingsstoffen. Daarnaast verminderen en elimineren ze de gifstoffen.

Het Paleo dieet is heel simpel, maar als je niet over de juiste recepten beschikt, kan het behoorlijk eentonig zijn. Het dieet kost je geen moeite als je een ruimere database hebt met Paleo-recepten. Als je na een lange werkdag geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan, is het soms fijn als je kunt teruggrijpen naar recepten die lekker en makkelijk klaar te maken zijn. Hiervoor is Paleo in 15 Minuten dé oplossing. De recepten uit Paleo in 15 Minuten ondersteunen de Paleo-lifestyle, zijn makkelijk klaar te maken en ook nog eens gezond.

Wat is het?

Paleo in 15 Minuten is een digitaal Paleo-receptenboek. In dit boek vind je ruim honderd pagina’s aan heerlijke, gezonde Paleo- recepten die je in 15 minuten kunt klaarmaken. Zo houd je aan het eind van de dag nog wat vrije tijd over om iets leuks te gaan doen, zoals een uurtje sporten.

Hoe schaf je het product aan?

Paleo in 15 Minuten kun je snel en eenvoudig aanschaffen via deze site. Direct na het afrekenen heb je toegang tot dit digitale receptenboek. Voor de prijs van €27,00 krijg je het digitale receptenboek Paleo in 15 minuten en het bonusmateriaal:

  • 25 makkelijke Paleo succestips
  • Paleo Keuken Basics

Aangezien er geen enkel ander dieet ter wereld is dat zo succesvol is, geeft Mitchel je een niet-goed-geld-terug-garantie van zestig dagen. Als je na je aankoop toch niet helemaal tevreden bent over het boek, dan kan je de verkoper een mailtje sturen. Je krijgt je geld dan direct teruggestort.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je graag het Paleo-dieet wilt volgen, dan is Paleo in 15 Minuten onmisbaar. In dit boek staan honderd snelle en gezonde recepten beschreven die jou helpen om je fit en gezond te voelen. Dit digitale receptenboek is een handig hulpmiddel als je een keer geen zin of tijd hebt om te koken, maar toch gezond wilt eten. De recepten uit dit boek ondersteunen de Paleo-lifestyle volledig. Met de recepten uit Paleo in 15 Minuten kun je je nieuwe Paleo-lifestyle makkelijk blijven volgen. Als je het Paleo dieet volgt dan merk je al snel dat je:

  • Meer energie krijgt
  • Een sterker immuunsysteem krijgt
  • Gewicht verliest
  • Betere sportprestaties levert
  • Minder spierpijn hebt
  • Soepelere gewrichten krijgt

Het Paleo-dieet is eigenlijk geen dieet, maar een lifestyle. Deze manier van leven levert altijd resultaat op. Als je een keer geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan, dan bieden de recepten uit Paleo 15 Minuten uitkomst. Met de recepten uit dit boek kan je de Paleo-lifestyle toch blijven volgen, zonder dat je daarvoor uren in de keuken hoeft te staan.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Het is mogelijk om het Paleo-dieet op eigen initiatief te volgen. Je kunt dan zelf op zoek gaan naar snelle en gezonde Paleo-recepten, maar dit is nog niet zo makkelijk. Het Paleo-dieet is een zeer uitgebalanceerd dieet dat je eigenlijk niet goed kunt volgen zonder enige kennis te hebben. Het is dan ook zinvol om een database aan te leggen met gezonde recepten. Hiertoe behoren ook de 15 gezonde recepten uit het digitale receptenboek. Hiermee heb je thuis altijd de beschikking over een makkelijk en snel recept.

Als je het Paleo-dieet al volgt, maar echt geen zin of tijd hebt om te koken, dan kun je er natuurlijk ook een keer voor kiezen om een pizza in de oven te doen of een kant-en-klaar maaltijd op te warmen. Echter, deze producten ondersteunen het Paleo-dieet niet. Al snel nadat je een ongezonde maaltijd hebt gegeten, zal je merken dat het effect op je lichaam heeft. Je voelt je minder fit en moe.

Ons eindoordeel

Het receptenboek Paleo in 15 Minuten levert een enorme bijdrage aan de Paleo lifestyle. We zijn zeer positief over dit boek, omdat dit receptenboek het mogelijk maakt om het Paleo-dieet altijd te blijven volgen. De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden.  Ze zijn klaar te maken met gangbare ingrediënten die iedereen wel in zijn keuken heeft staan.

Met de recepten uit dit boek haal je de sleur uit je voedingspatroon. Ze geven je dan ook een extra stimulans om met de Paleo-lifestyle door te gaan. Dankzij Paleo in 15 Minuten kun je het Paleo-dieet dus altijd met plezier blijven volgen. Ook als je een keer geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *