Zelf Steigerhouten Meubelen Maken Ervaringen Onthuld

door  | Hobby

Zelf Steigerhouten Meubelen MakenWil je graag eens zelf een eigen houten meubelstuk maken? Dan heb je hiervoor in ieder geval een goede bouwtekening voor nodig. Zonder zo’n tekening verspil je een veel tijd en materiaal en dit is natuurlijk erg zonde.

Op de website van Zelf Steigerhouten Meubelen Maken staan honderden kant-en-klare bouwtekeningen afgebeeld. Deze kan je uitprinten en gelijk gebruiken.

Wij wilden wel eens wat meer weten over deze bouwtekeningen en gingen eens op onderzoek uit.

De verkoper van zelf steigerhouten meubelen maken

De verkoper van Zelf Steigerhouten Meubelen Maken is Hendrik de Boer. Hij is al een aantal jaren actief op het internet.

Eerst maakte hij zelf houten tuinmeubelen, welke hij vervolgens online verkocht. Na een paar jaar heeft hij zijn eigen online business opgezet. Sindsdien is hij internet ondernemer.

 

 

Waarom kopen?

Als je graag unieke meubelen wilt van steigerhout, dan is dit product een aanrader. Op deze website staan honderden bouwtekeningen van meubels voor binnen en buiten.

Je hoeft dan niet meer eerst zelf een tekening te maken, maar je kunt direct aan de slag met het maken van je meubel. Zo creëer je al snel een zeer uniek meubelstuk die niemand anders heeft.

Wat is het?

Zelf Steigerhouten Meubelen Maken is een website met honderden bouwtekeningen in verschillende categorieën.

De categorieën zijn:

  • Huis & inrichting
  • Tuinbanken
  • Tuintafels
  • Loungebanken
  • Klepbanken
  • Plantenbakken

De bouwtekeningen op deze site kun je downloaden. Aan de hand van een tekening kun je een meubel stap-voor-stap maken. Hierdoor voorkom je dat je fouten maakt en verspil je geen hout en tijd.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt toegang tot de bouwtekeningen krijgen door een bedrag van €27 te betalen. Nadat je de betaling hebt afgerond krijg je vrijwel direct toegang tot de website.

Mocht je toch niet tevreden zijn over de website en de bouwtekeningen, dan kun je dit aan de verkoper laten weten. Je krijgt dan je geld terug.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je het bedrag betaalt om toegang te krijgen tot de honderd bouwtekeningen, dan kan je een van de bouwtekeningen uitprinten en direct aan de slag gaan met het maken van een eigen meubelstuk.

Op de bouwtekening staat stap-voor-stap uitgelegd wat je moet doen om het meubelstuk in elkaar te zetten. Binnen enkele dagen heb je dan een uniek stuk in huis staan.

Na je aanschaf krijg je niet alleen toegang tot de site, maar je krijgt ook nog een aantal bonussen. Dit zijn:

  • Het gratis e-book Tig Tips Om Geld Te Verdienen Met Marktplaats
  • Levenslang toegang tot alle nieuwe bouwtekeningen.

Je kunt dus altijd weer nieuwe bouwtekeningen vinden en uitprinten.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt natuurlijk ook zelf een bouwtekening maken of gewoon direct, zonder tekening aan de slag gaan met het maken van een meubelstuk. Waarschijnlijk wordt dit geen succes en verspil je alleen maar tijd en materiaal.

Wanneer je een professionele bouwtekening van Zelf Steigerhouten Meubelen Maken gebruikt zal je dit niet overkomen. Door te werken met zo’n tekening voorkom je dat je hout verspilt. Ook hoef je niet uit te rekenen hoe lang een plank moet worden.

Je bent dus sneller klaar met het maken van je meubelstuk. Verder heeft je nieuwe tafel, stoel of bank dan een professioneel en uniek uiterlijk.

Eindoordeel  “zelf steigerhouten meubelen maken” review

Wij vinden Zelf Steigerhouten Meubelen Maken een prima oplossing voor mensen die kraag klussen, maar nog weinig ervaring hebben met het maken van meubelstukken. De bouwtekeningen zijn een goed hulpmiddel om op een makkelijke en snelle manier zelf een eigen meubelstuk te maken.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *