Vandaag Vrouwen Versieren review: Van Loser naar Babe Magneet

door  | Dating

VVV

Twee jonge mannen, genaamd Jonathan Johnson en Oscar Olivier, hadden jaren terug besloten na ellenlange frustratie die zij ervaarden met vrouwen en dating om op stelselmatige wijze dit onderdeel van hun leven op orde te krijgen. Hiervoor gingen zij elke week een aantal avonden op pad om onbekende vrouwen aan te spreken en probeerden zij deze om hun vinger te winden.

Het jarenlange proces van trial and error dat Jonathan en Oscar hebben doorlopen, en waarin beide mannen van sociaal onbeholpen nerds zich hebben weten te ontwikkelen tot ware casanova’s, heeft geresulteerd in het ebook ‘Vandaag Vrouwen Versieren’.

Dit ebook bevat daarmee buiten de technieken en termen die reeds bekend zijn uit andere dating/relatie producten, vooral ook methodes die ontwikkeld zijn aan de hand van de eigen ervaringen van de schrijvers. Vaak wordt een principe waarover je leest in het ebook bijgestaan door een ervaringsvoorbeeld, waarin duidelijk wordt hoe dat principe in die situatie gelding had.

Johnson en Olivier claimen dan ook hiermee dat zij jou kunnen leren hoe jij jezelf tot een vrouwenverslindende machine kunt maken, iemand die precies weet hoe vrouwen reageren op bepaalde situaties en vervolgens deze kennis gebruiken om de vrouwen te krijgen die hij wilt.

Basisprincipes van Vandaag Vrouwen Versieren

Allereerst wordt er in deel 1 van het ebook, ‘Basisprincipes’, uiteengezet hoe je stap voor stap goed kunt worden met vrouwen. Daarnaast ontkrachten de schrijvers verschillende mythes die de rondte doen rondom vrouwen versieren. Ook beschrijven ze de basisbeginselen van de vrouwelijke psychologie, en waar vrouwen nou echt op zoek zijn in een man. Om je leercurve te versnellen beschrijven Jonathan en Oscar eveneens uitvoerig wat de krachten zijn van overtuigingen, dat wil zeggen de manieren waarop jij tegen bepaalde zaken aankijkt, en waarom het opdoen van ervaring zo belangrijk is tijdens het leerproces.

 

 

De ontmoeting

Deel 2 gaat in op de stappen die je doorloopt, wil je tot een succesvolle verleiding komen. Dit gehele proces, dat begint bij de openingszin en eindigt in de slaapkamer, is door Jonathan en Oscar ontleed in 8 stappen. Deze systematische methode trekt parallelen met de Amerikaanse tegenhanger van Vandaag Vrouwen Versieren, namelijk de ‘Venusian Arts’ van de versierkunstenaar die zichzelf Mystery noemt. Hierbij wordt ook het gehele verleidingsproces opgebroken in verschillende fasen, en wordt er eveneens van begrippen als ‘transitie’ en ‘isoleren’ gebruik gemaakt om de bepaalde handelingen die zich tussen verschillende fasen afspelen mee aan te duiden. Het onderscheidende aan het ebook ‘Vandaag Vrouwen Versieren’ is dat er veel aanvullingen op al reeds bestaande theorie in staan beschreven en dat Jonathan en Oscar hun methodes hebben gevormd en geperfectioneerd aan de hand van het vele uitgaan en het menigmaal aanspreken van vrouwelijk schoon.

Afspraakjes

Het derde deel van het ebook is gewijd aan het regelen van een afspraakje, nadat je daarvoor een mooie dame tijdens het uitgaan hebt benaderd en tot je hebt aangetrokken. Jonathan en Oscar vertellen je precies wat je stap voor stap moet doen tijdens het bellen of sms-en, waar je het over moet hebben tijdens de date, welke plek je moet kiezen voor je afspraak en hoe je van daar uit kunt ‘escaleren’ naar je huis. Het begrip ‘escaleren’ staat voor het laten oplopen van de seksuele spanning, wat uiteindelijk tot een succesvolle verleiding kan leiden.

Bonus

Naast het ebook ‘Vandaag Vrouwen Versieren’ ontvang je ook nog eens de drie bonus ebooks ‘De beste openingszinnen’, ‘Internet dating tips’, en ‘Succesvolle verleidingsverslagen’, waarin Jonathan en Oscar bij een aantal van hun successen beschrijven wat daar allemaal vooraf is gegaan zodat jij als lezer daar lering uit kunt trekken.

Daarnaast krijg je als klant toegang tot een forum waar je 24 uur per dag met je al je vragen terecht kunt. Het forum wordt actief bijgehouden, waardoor je snel reacties krijgt op je vragen.

Eindoordeel

De ebooks die je met dit totaalpakket krijgt zijn op een leuke manier geschreven en lezen lekker weg. Ook al zullen sommige tips je mogelijk al bekend zijn, de meeste tips zijn nergens anders te vinden en zullen je zeker op pad helpen om de beste versie van jezelf te worden. Toch is het goed dat Jonathan en Oscar ook de meer voor hand liggende tips in het ebook hebben vermeld, aangezien de meeste mannen deze tips vaak gemakkelijk lijken te vergeten. De prijs is €39,97 waarvoor je dit complete pakket niet kunt laten liggen. Met de tips die jij krijgt van Jonathan en Oscar zul jij alle vrouwen precies kunnen bespelen zoals jij wilt, en transformeer jij jezelf van een kansloze man naar een babe magnet.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *