Twitter Volger Ervaringen? Werkt het Echt, of is het Zwendel?

door  | Business, Marketing

Als ondernemer kan je vandaag de dag niet meer zonder social media als Twitter. Bijna alle ondernemers zetten social media in als online marketing. Twitter is hierbij steeds populairder aan het worden.

Eigenlijk kan een bedrijf niet meer zonder Twitter. Echter, om ervoor te zorgen dat je tweet wordt gelezen, moet je natuurlijk wel publiek hebben.

Veel Twitter accounts van ondernemers hebben te weinig volgers om een grote toestroom van retweets op gang te zetten.

Om ervoor te zorgen dat je meer volgers, retweets en reacties krijgt, kun je een abonnement afsluiten bij TwitterVolger.nl.

Wij wilden ook meer Twittervolgers op onze account en besloten dit abonnement eens een maandje te testen.

De verkoper van twitter volger

TwitterVolger.nl is een onderdeel van Studio Punt Groep. Een bedrijf van Sam Punt. De Studio Punt Groep ontwikkelt websites en webwinkels.

Daarnaast is dit bedrijf een specialist op het gebied van social media. Ze hebben al honderden bedrijven geholpen met hun social media campagnes. Studio Punt Groep heeft dus kennis van online marketing.

Verder houdt Studio Punt Groep zich ook nog bezig met het maken van televisieprogramma’s, productvideo’s en bedrijfsvideo’s. Het heeft onder meer gewerkt voor Omroep Brabant en Sanoma Uitgevers.

Op de site van TwitterVolger.nl staan de contactgegevens.

 

 

Waarom kopen?

Als je ondernemer bent, actief bent met Twitter en meer Twittervolgers wilt krijgen, dan is het TwitterVolger.nl – 1 maand abonnement iets voor jou.

Met dit abonnement krijg je al snel meer volgers. Hierdoor krijg je al snel een grotere klantenkring en dit is natuurlijk gunstig voor je omzet.

Je krijgt al snel extra volgers en een vloedgolf aan bezoekers naar jouw website. Deze bezoekers hebben echt oprecht interesse in je producten of diensten.

Wat is het?

Door dit abonnement kun je een groot aantal gerichte en actieve volgers op je Twitteraccount krijgen. Dit zijn volgers die echt geïnteresseerd zijn in je product of je dienst.

De volgers zorgen ook weer voor veel retweets en bezoekjes naar de website van je bedrijf. Het grootste gedeelte van de volgers zijn echte personen.

Door een grotere hoeveelheid volgers, krijg je ook een grotere klantenkring. Dit betekent automatisch ook meer winst.

Hoe kan je een abonnement nemen?

Via de website van Twittervolger.nl kan je je registreren. Door jezelf te registreren, sluit je gelijk het abonnement van één maand af.

Een registratie kost €19,-. Je kunt het abonnement eenvoudig en veilig betalen via iDeal, met je PayPal account of met je creditcard.

Wat gebeurt er als je het abonnement afsluit?

Door het abonnement krijg je binnen een maand ongeveer duizend gerichte, oprecht geïnteresseerde volgers. Verder krijg je een VIP-ondersteuning per e-mail en per telefoon.

Daarnaast kun je ook nog de statistieken inzien en kun je gebruik maken van het klantenpaneel.

Verder zit bij dit abonnement ook een keyword optimalisatie en support inbegrepen.

Aan dit abonnement is geen reclame verbonden. Ook zitten er geen vervelende addertjes onder het gras.

Wat gebeurt er als je het abonnement niet afsluit?

Als je meer followers wilt, dan kun je ook gebruik maken van andere alternatieven die er op de markt zijn, maar deze pakketten zijn allemaal in Engels.

Op TwitterVolgers.nl krijg je een Nederlandse uitleg. Ook de support is in het Nederlands. Dit is natuurlijk wel zo fijn, want zo kunnen er minder snel misverstanden ontstaan.

Eindoordeel ervaringen twitter volger

We hebben het abonnement van TwitterVolger.nl zelf getest en al vrij snel zagen wij dat het echt effect heeft. Al snel kregen we meer followers op Twitter.

Verder is de uitleg op TwitterVolger erg duidelijk. Ook over de support zijn wij zeer te spreken. Je krijgt snel antwoord op je vragen en de uitleg is helder.

Aangezien je met het TwitterVolger.nl 1-maand abonnement echt al snel meer volgers en meer bezoekers op je website krijgt, is de prijs van €19,- niet veel.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *