Stop Psoriasis Stappenplan Review: Ga die Huidkwalen Effectief te Lijf

door  | Algemeen

psoriasisIn deze review leg ik je mijn ervaringen met het ‘Stop Psoriasis Stappenplan’ uit. Tevens leg ik je uit wat psoriasis inhoudt en hoe je middels het bovengenoemde stappenplan dit uit je leven kunt bannen.

Heb jij vaak last van rode plekken op de huid, afschilfering van huidcellen en/of jeuk? Misschien heb je wel psoriasis! In deze review ontdek je hoe je deze (huid)kwaal te lijf kunt gaan.

 

 

Wat is psoriasis?

Psoriasis is een chronische auto-immuunziekte, die vooral tot uiting komt in de huid.

De aandoening zorgt ervoor dat de hoorncellen, de cellen die de opperhuid vormen, zich sneller delen en verminderd rijpen. Dit heeft ook als gevolg dat het afschilferen van de huid verstoord wordt, waardoor op bepaalde plekken van het lichaam een sterke afschilfering van de huidschubben ontstaat.

Naast dat psoriasis een huidprobleem vormt, ontregelt het tevens het immuunsysteem. Een psoriasispatiënt is dus ook meer vatbaar voor andere ziekten.

Bij psoriasis worden periodes van vermindering van de symptomen vaak afgewisseld met periodes waarin verergering plaatsvindt.

Psoriasis: een aantal feiten

Normaal gesproken vernieuwt de huid van de mens zich binnen zo’n 6 à 7 dagen. Wanneer je psoriasis hebt verloopt dit proces in zo’n 26 à 27 dagen.

De oorzaak hiervan ligt in het feit dat de structuur van de zich vernieuwende huidlagen afwijkt van de structuur zoals die normaal behoort te zijn.

Ongeveer 2% van de wereldbevolking heeft deze aandoening. Vooral in Scandinavië en Noord-Europa blijkt het vaak voor te komen.

Meestal betreft het mensen die een genetische aanleg hebben voor het optreden van een versnelde deling van de huid. Als jij te kampen hebt met deze aandoening is er dus een grote kans dat iemand anders in je familie het ook heeft.

De naam ‘psoriasis’ is afkomstig uit het Griekse ‘psora’, dat jeuk of huiduitslag betekent. De aandoening treft net zoveel mannen als vrouwen. Driekwart van de psoriasispatiënten vertoont de eerste verschijnselen vóór het 40e levensjaar.

De ervaringen van de verkoopster van stop psoriasis stappenplan

Heleen Luijtgaarden is een uit deze groep mensen die op een bepaald moment in hun leven getroffen werden door deze aandoening.

Toen zij negentien jaar oud was begon ze rode ‘plakken’ op haar huid op te merken, vertelt ze in haar ebook. Haar huid was op sommige plekken droog en schilferig, en ze kon de huidvelletjes er zo af trekken. Een niet erg fris beeld dus!

Het ontstond bij haar op verschillende plekken op het lichaam. Het intense jeukgevoel bezorgde haar vele slapeloze nachten.

Na een dermatoloog te hebben bezocht werd bij haar psoriasis geconstateerd en moest ze zich vanaf dat moment drie keer per dag met een speciale crème insmeren.

De crème bood enigszins verlichting aan de ongemakken. Dit was echter van korte duur, en de volgende vijf jaar werd Luijtgaarden geteisterd door de voortdurend terugkerende psoriasis.

De huid herstellen van binnenuit

Op haar zesentwintigste kreeg Luijtgaarden een gouden tip van een oude vriendin, wier vijfjarige dochter psoriasis had. Deze gouden tip had haar eigen dochtertje al behoorlijk op weg geholpen, als ook andere mensen uit haar directe omgeving.

Haar vriendin vertelde dat de aanpak van psoriasis niet in het gebruik van medicijnen of zalven gezocht moest worden; de huid moet van herstellen van binnenuit.

Met behulp van een tijdelijk alternatief en specifiek voedingspatroon kan de huid weer haar natuurlijke geneeskracht terug worden gegeven.

Na zo’n vier maanden de adviezen van haar vriendin te volgen begon de huid van Heleen zich in rap tempo te herstellen; uiteindelijk had haar huid zijn egaalheid teruggekregen en was haar psoriasis compleet verdwenen.

Aan de hand van haar ervaringen zette ze een stappenplan in elkaar dat ervoor moet zorgen dat jij als psoriasis patiënt voor eens en voor altijd van je problemen afkomt.

Binnen twee weken compleet genezen

Het stappenplan is een digitale gids, die volgens Heleen ervoor zorgt dat je binnen twee weken tijd verlost bent van al je psoriasisklachten.  Zij is hier zo van overtuigd dat ze klanten de mogelijkheid biedt om gedurende 60 dagen het product uit te testen. Wanneer het je niet van je huidproblemen afhelpt ontvang je je geld gewoon weer terug.

Bonus producten

Het pakket van Heleen bevat ook nog een aantal extra’s. Zo ontvang je tevens het ‘Verwen je Gezicht Stappenplan’, ’10 Kwalen & 10 Oplossingen’, ‘De Essentiele Kracht Van Water’, de ‘Stop Psoriasis’ Membership Card die je een jaar lang toegang biedt tot nieuwe exclusieve informatie, en tenslotte een persoonlijk e-mail consult van Heleen.

Eindoordeel review stop psoriasis stappenplan

Een uitvoerig en gevarieerd pakket. Het gehele stappenpakket kost €47,-. Persoonlijk denk ik echter dat men bij zeer ernstige huidaandoeningen men zich beter kan laten helpen door deskundige artsen. Voor mensen die een andere aanpak willen uitproberen is het product van Heleen zeker de moeite waard.

 

 

 

One Comment

 1. Nina at 09:27 -

  Ik ben erg blij met dit voedingsadvies en de bonus met hoe je je huid kunt verzorgen.
  Zeker een welkomme aanvulling en iets waar je ten alle tijde zelf invloed hebt.

  Artsen doen niet veel meer dan lichttherapie en zalfjes voorschrijven.
  Dus ernstige aandoening ja, maar onder behandeling of niet….pffff, gezonder eten kan geen kwaad.

  Overigens combineer ik het dieet met een koolhydraatarm dieet.

  Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *