Social Media Toolkit Review – Nuttig? Of Kan je beter Zonder?

door  | Business, Marketing

Social Media ToolkitBen je een ondernemer, maar vind je het lastig om je bedrijf te promoten via social media? Dan kan je dit heel eenvoudig leren. Het inzetten van social media is namelijk helemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt.

Hoe je dit moet doen word je allemaal uitgelegd in de Social Media Toolkit. Dit is een compleet pakket dat bestaat uit meerdere e-books waarin je alles wordt verteld over social media.

De verkoper van Social Media Toolkit

De persoon achter de Social Media Toolkit is Jos Veldwijk. Hij heeft een jarenlange ervaring in de social media en online marketing.

Jos heeft een eigen advies- en projectbureau waar hij bedrijven helpt met het bereiken van strategische en commerciële resultaten. Dit bureau is gespecialiseerd in digitale strategie voor bedrijven.

 

 

Waarom kopen?

Ben je een ondernemer? Dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je online vindbaar bent voor je (potentiele) klanten.

Echter, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn diverse vormen van social media en je moet ze ook nog eens op dé juiste manier weten in te zetten. Alleen dan bereik je je doelgroep en behaal je succes.

Door social media goed in te zetten verhoog je dus je omzet. Met de Social Media Toolkit leer je om jouw social media strategie succesvol in te zetten.

Wat is het?

De Social Media Toolkit is een pakket dat bestaat uit zes e-books, met hands-on tools. Hierin word je op weg geholpen om je social media strategie met succes aan te pakken.

De e-books gaan over:

  • Het starten van een blog
  • Online marketing via Facebook
  • Online marketing via Twitter
  • Je producten promoten via FourSquare
  • Video-marketing
  • Je netwerk vergroten via LinkedIn

Hoe kan je het product aanschaffen?

Je kunt de Social Media Toolkit aanschaffen via deze website. Dit is de site van Jos. Op deze site staat een complete uitleg over de toolkit.

Het complete pakket kost €97. Dit is een aanbieding, want de normale prijs voor deze toolkit is €129. Na je aanschaf kan je de zes e-books direct downloaden.

Jos is ervan overtuigd dat zijn toolkit je op weg helpt bij het inzetten van een succesvolle social media strategie. Om deze reden kan je het pakket dan ook 30 dagen risicoloos uitproberen.

Mocht je binnen deze 30 dagen toch niet tevreden zijn over de toolkit, dan kun je dit aan hem laten weten. Je krijgt je aankoopbedrag dan teruggestort.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je de Social Media Toolkit aanschaft, dan leer je meer over het op de juiste manier inzetten van social media. Hierdoor bereik je jouw doelgroep op de beste manier.

Via de juiste social media strategie kun je je reputatie kracht bij zetten en krijg je een goede online reputatie als ondernemer. Dit zorgt natuurlijk weer voor een hogere omzet.

Als je de toolkit hebt aangeschaft, dan kan je de zes e-books direct downloaden. Daarnaast krijg je ook nog levenslange updates van de e-books.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt er ook voor kiezen om een bureau in te schakelen dat de social media voor jou bedrijf verzorgt. Dit kost je alleen wel veel geld en eigenlijk zijn het onnodige bedrijfskosten.

Voor een veel lager bedrag kun je namelijk op een juiste manier zelf een social media strategie inzetten.

Hoe je dit moet doen, staat allemaal beschreven in de e-books uit de toolkit.

Eindoordeel Social Media Toolkit Review

Wij zijn heel erg tevreden over de Social Media Toolkit. Elk e-book uit de toolkit bevat een heldere duidelijke uitleg.

Jos is een echte kenner en weet dus waarover hij praat. Hij geeft je dan ook waardevolle informatie waar je echt wat mee kunt doen.

De tips die hij in zijn e-books vermeldt kun je dan ook prima inzetten voor je online marketing campagnes.

Ook vinden wij de prijs/kwaliteitsverhouding erg goed. Voor een redelijk voordelige prijs krijg je zes e-books met bruikbare tips, waarmee je de omzet van je bedrijf flink kunt verhogen.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *