Puppycursus Volg je Me Kritische Bekeken – Review

door  | Hobby

Puppycursus Volg je Me ReviewHeb je een pup of verwacht je er binnenkort een in huis? Dan is het een aanrader om een puppycursus te volgen. Zo leer je je hond wat goed gedrag is.

Je hoeft echt geen cursus buiten de deur te volgen. Deze kan je namelijk ook heel eenvoudig online volgen. Dit kan met de puppycursus Volg je me?

Deze cursus bestaat uit een aantal boekjes, waarin je tips worden gegeven over de opvoeding van je hondje.

De verkoper

De ontwikkelaar van de puppycursus Volg Je Me? is Marco Starink. Hij is een professioneel hondentrainer en heeft al honderden mensen begeleid bij de aanschaf en de opvoeding van een jonge viervoeter.

Verder is Marco ook hondengedragstherapeut. Hij helpt mensen met een hond die probleemgedrag vertoont.

 

 

Waarom kopen?

Heb je net een pup of verwacht je binnenkort een pup in huis? Dan is het zinvol om een puppycursus te volgen. Door dit te doen krijg je een vrolijke, goed luisterende hond waar je veel plezier aan beleeft.

Wat is het?

De puppycursus Volg je me? is een online cursus welke jou praktische handvaten geeft voor een goede opvoeding van een hond.

Deze cursus bestaat uit drie praktische boekjes waarin je stap-voor-stap wordt geleerd om een sociaalvaardige, zindelijke en goed opgevoede hond te krijgen.

In elk boekje staan praktische oefeningen en handige tips vermeldt. Marco vertelt je per ontwikkelingsfase hoe je goed gedrag kunt stimuleren en slecht gedrag kunt voorkomen.

Hoe schaf je het product aan?

De cursus kun je aanschaffen via de site van Marco. Op deze site lees je meer over de cursus, hondenrassen en de aanschaf van een hond. Ook staat er een blog op.

De cursus Volg je me? kost €27. Na je aanschaf kun je de drie boekjes direct downloaden. Als je al een puppy in huis hebt, kun je dus gelijk starten met de cursus.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je Volg je me? aanschaft, dan leer je al snel meer over de ontwikkelingsfasen van je hond en hoe je van hem een blije, goed luisterende puppy maakt.

Hierdoor zal je al snel veel plezier aan je trouwe viervoeter beleven. Hij zal dan een echt onderdeel van het gezin worden.

De cursus bestaat uit drie boekjes. Dit zijn:

  • Jouw pup van week 0-7: hierin wordt de soortgerichte socialisatieperiode behandeld. Deze periode loopt gelijk aan de eerste 8 levensweken van je pup. Je leert hierin meer over de verschillende aspecten waarmee je te maken krijgt als je pup in huis komt.
  • Jouw pup van week 8 – 11: hierin ontdek je alles over de omgevingsgerichte socialisatieperiode. Je krijgt praktische adviezen voor de periode van de achtste tot en met de elfde week van je pup. Je krijgt ook tips hoe je de eerste moeilijke dagen en nachten doorkomt en wat het belang is van goede voeding en spelen met de pup.
  • Jouw pup van week 12 – 16: hierin word je alles verteld over de rangordeperiode. Je krijgt handige tips over veelvoorkomende problemen. Zo leer je om de hond even alleen te laten en hoe hij moet omgaan met kinderen. Ook wordt hierin duidelijk gemaakt dat het een vereiste is om leiding te geven.

Verder krijg je ook nog een aantal bonussen:

  • Levenslange updates van de cursus
  • Vragen en antwoorden door Marco: regelmatig kan je video’s bekijken van Marco waarin hij de meest veelvoorkomende vragen beantwoord.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt ook op een puppycursus gaan in je woonplaats. Deze zal ongetwijfeld ook goed werken. Het nadeel hiervan is echter dat het je vaak honderden euro’s kost. Daarnaast kan je deze cursus niet in je eigen tijd volgen. Je moet er dus op een vast tijdstip heen.

De puppycursus Volg je me? is vele malen voordeliger en ontwikkeld door een echte expert. Door je aan de stappen in de boekjes te volgen, krijg je dus al snel een lieve, trouwe en goed luisterende hond.

Eindoordeel review puppycursus volg je me

Wij zijn erg tevreden over deze puppycursus. Marco heeft een jarenlange ervaring op het gebied van hondentraining en zijn kennis lees je dus direct in de boekjes terug. De tips legt hij zeer duidelijk en bondig uit. Hierdoor kan je ze heel goed toepassen op je pup.

Wij zijn zeer te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding. Voor een redelijk voordelig bedrag krijg je al snel een lieve, goed luisterende pup.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *