Photoshop Onder De Knie Ervaringen – Wat ik er van vind

door  | Educatie

Photoshop onder de knieWil je graag foto’s bewerken met Photoshop, maar weet je niet goed hoe je dit moet doen? Dan is het handig om hier een cursus voor te volgen. Gelukkig hoef je hier de deur niet voor uit.

Je kunt hiervoor namelijk ook de e-cursus Photoshop Onder De Knie volgen. Hierin worden je alle basistechnieken van Photoshop uitgelegd en geleerd.

Door deze cursus te volgen ontdek jij hoe je Adobe Photoshop kunt gebruiken waarvoor je het wil.

Lees meer over deze e-cursus op deze pagina.

De verkoper van Photoshop Onder De Knie

De e-cursus Photoshop Onder De Knie is ontwikkeld door Pepijn Gordijn. Hij is een echte expert op het gebied van Photoshop.

Pepijn gebruikt dit programma al vanaf zijn elfde jaar en gaf al cursussen over Photoshop op de Foto Vakschool toen hij 20 was.

In al die jaren heeft Pepijn al veel geleerd over de beste manieren om les te geven en het succesvol overdragen van kennis.

Alle opgedane kennis over Photoshop en lesgeven heeft hij in de cursus verwerkt.

Verder heeft Pepijn ook een eigen bedrijf, dat product- en boekkaften ontwerpt. Hier brengt hij zijn Photoshopvaardigheden ook weer in de praktijk.

 

 

Waarom kopen?

Als je graag foto’s wilt bewerken, maar niet goed weet hoe dit moet, dan helpt de e-cursus Photoshop Onder De Knie je hierbij.

Door de cursus aan te schaffen hoef je niet meer heel het internet af te struinen naar een uitleg over Photoshop.

Vaak is de uitleg die je over dit programma vindt ook nog eens Engelstalig.

Wat is het?

De e-cursus Photoshop Onder De Knie is een Nederlandstalige cursus, waarin alle technieken op een eenvoudige, heldere en effectieve wijze worden uitgelegd.

Stap-voor-stap word je geleerd om alle technieken in de praktijk toe te passen.

Deze cursus is gemaakt op Photoshop CS4 en CS5, maar is ook te gebruiken met eerdere versies.

Hoe kan je het product aanschaffen?

Je kunt Photoshop Onder De Knie eenvoudig aanschaffen via deze site. Hierop lees je meer over de cursus en over de verkoper.

De e-cursus kost €147 euro. Nadat je de betalingsprocedure hebt doorlopen, kun je de cursus direct downloaden.

30 Dagen Niet Goed, Geld 100% Terug Garantie

Pepijn is er zeker van dat zijn Photoshop Cursus je echt gaat helpen. Als de cursus toch niets voor je blijkt te zijn, dan biedt hij je de ‘de 30 dagen niet goed, geld terug 100% garantie.

Als de cursus er niet in slaagt om jou de basisprincipes van Photoshop te laten beheersen, dan kun je binnen 30 dagen een mail sturen naar Pepijn. Je krijgt dan het aankoopbedrag weer terug gestort.

Het is ook mogelijk om de e-cursus als een DVD-pakket te bestellen. Je hoeft dan niet meer online in te loggen op de site. Deze cursus kost €197.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je Photoshop Onder De Knie aanschaft, dan leer je makkelijk en snel om alle technieken van photoshop toe te passen.

Je kunt de cursus over ter wereld volgen via internet. De opgedane kennis kun je altijd toepassen bij het bewerken van foto’s.

Deze basiscursus bestaat uit meer dan 30 lessen op video. In elke les wordt een bepaalde techniek of een volledig (kunst)werk uitgelegd.

Naast de video’s ontvang je ook een uitleg per tekst en een aantal bestanden waar Pepijn ook meer werkt.

De lessen zijn opgebouwd in vier categorieën. Dit zijn:

  • Algemeen
  • Fotobewerking
  • Beeldcreatie
  • Design

Na afloop van de cursus kun jij voortaan zelf je eigen creatieve beelden creëren, design maken en foto’s bewerken.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt ook op zoek gaan op het internet naar uitleg over Photoshop, maar dan ben je uren bezig. Ook is deze uitleg vaak erg slecht van kwaliteit en in het Engels.

Verder is het natuurlijk ook mogelijk om een cursus te volgen in je woonplaats, maar deze cursussen zijn vaak erg prijzig.

Eindoordeel photoshop onder de knie ervaringen

Wij vinden Photoshop Onder De Knie een duidelijke cursus van een hoogwaardige kwaliteit. De kennis die je tijdens deze cursus opdoet kun je altijd weer gebruiken.

Een ander bijkomend voordeel is, dat je de online lessen zelf kunt starten en stoppen, waar en wanneer je maar wilt. Ook kun je de lessen altijd weer herhalen.

Bovendien betaal je voor deze cursus nog minder dan €5 per les. Een zeer voordelige prijs dus voor een cursus van een hoge kwaliteit.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *