Orgasme Onder Controle Ervaringen: eBoek Met Vele Hoogtepunten

door  | Dating

Een vroegtijdige zaadlozing is een kwestie die speelt bij veel mannen. Echter is het niet een onderwerp dat je als man snel in de groep gooit of openlijk over gaat praten met anderen. Waar een probleem is, is een oplossing niet te ver te vinden, zo moet Mark Meijers hebben gedacht.

Mark is namelijk de schrijver van het eBoek “Orgasme Onder Controle”, een digitale gids met een aantal stappen die je kunt volgen om direct je premature ejaculatie te overkomen. Een naar eigen zeggen bewezen methode waarmee 97% van alle mannen direct een orgasme kunnen uitstellen met 20 minuten, en waarmee 82% van de mannen binnen 1 maand hun orgasme compleet kunnen controleren en 99% binnen slechts 2 maanden het eerder besproken probleem weten te verhelpen.

Geen standaard tips

Een 7-jarige zoektocht van Mark, om de oplossing voor zijn eigen probleem te achterhalen, heeft geleid tot een schat aan informatie. Het eBoek reikt handvatten zoals de ‘Start Stop’ techniek en de ‘Knijp’ techniek, die je nergens anders op het internet tegen zult komen.

Het gaat hier niet om een verzameling gekunstelde adviezen waar iedereen die zich even in het onderwerp verdiept ook mee op de proppen kan komen, maar het betreft een handvol bruikbare methodes die echt functioneren.

 

 

Een van de principes nader toegelicht

Het gevoeligste gedeelte van de penis is de eikel, een algemeen bekend feit. De meeste seksuele prikkels komen van de eikel vandaan, aangezien dit het gebied is waar de meeste zenuwuiteinden zitten. Nu, wat er voor zorgt dat je dichter bij je orgasme komt is de opeenstapeling van deze seksuele prikkels.

Als je ervoor kunt zorgen dat deze prikkels kort worden onderbroken of verminderd, kun je het bereiken van het moment van orgasme behoorlijk vertragen. Hoe doe je dit nu? Wanneer je tijdens de vrijpartij toe bent aan een korte stop, kun je dit bewerkstelligen door je penis zo ver mogelijk in de vagina te duwen. Klinkt tegenstrijdig, niet waar? Mark Meijers geeft de verklaring achter deze ontdekking van hem.

Aan het begin van de vagina zitten de sterkste spieren bij de vrouw. Een hier gelegen kringspier stelt haar in staat kracht uit te oefenen op jouw penis. Tijdens de penetratie spant deze kringspier zich regelmatig aan, wat leidt tot meer gevoeligheid voor de vrouw. Hierbij knijpt zij als het ware in jouw penis, wat zorgt voor nog hevigere prikkels voor de man.

Echter, wanneer je met je penis nog dieper bij de vrouw naar binnen gaat, plaats je je eikel (waar zoals eerder vermeld de meeste zenuwuiteinden zitten) voorbij deze krachtige spier. Hier heeft haar knijpkracht geen invloed meer op de prikkels vanuit je eikel, waardoor je langer door kunt gaan zonder de spanning en intimiteit met je partner te verbreken.

3 hoofdonderdelen

Meijers biedt de hulpzoekende een totaalpakket aan; een arsenaal aan informatie waar ongetwijfeld iedere man zijn voordeel mee kan behalen. Zijn product bestaat hoofdzakelijk uit drie eBoeks: het eBoek ‘De Gouden Tip’, het eBoek ‘Orgasme Onder Controle’ en het eBoek ‘Kampioen in Bed’.

‘De Gouden Tip’ beslaat een geheime methode voor een substantieel langer uithoudingsvermogen in de bedkamer. Dit onderdeel is voor degene die op de korte termijn direct resultaat wilt boeken. Na het lezen hiervan kun je het namelijk direct minimaal 20 minuten langer uithouden in bed.

‘Orgasme Onder Controle’, het hoofdcomponent, biedt een complete digitale cursus waarmee mannen hun premature ejaculatie voorgoed kunnen verbannen en is toepasbaar voor mannen van alle leeftijden.

Het laatste onderdeel, het eBoek ‘Kampioen in Bed’, had Mark geschreven als gevolg van zijn mailbox die vol kwam te staan met vragen van mannen uit Nederland en Belgie, om met de nieuwe situatie om te gaan waar de methode van Mark hen in geplaatst had. Als je vanwege je premature ejaculatie niet heel ervaren bent op seksgebied, brengt de ‘Orgasme Onder Controle’ methodiek hier namelijk een drastische verandering in.

‘Kampioen in Bed’ legt je uit hoe je in deze situatie ‘gezonde’ seksuele situaties kunt hebben en hoe deze zelf te creёren. Hierin kom je onder meer de verschillende mindsets van de vrouw te weten, hoe haar ‘in the mood’ te krijgen en de werking van seksuele communicatie. Ook bevat dit onderdeel tips om met je partner te ontspannen, technieken voor orale seks en aparte hoofdstukken over de G-Spot en het laten klaarkomen van een vrouw.

In een notendop

Naast ‘De Gouden Tip’, ‘Orgasme Onder Controle’ en ‘Kampioen in Bed’ biedt Mark Meijers de koper gratis e-mail support, levenslange updates van de eBoeken en gratis het extra eBoek ‘Structuur voor Succes’ aan om je gemotiveerd te houden in je leerproces en om gestructureerd met een juiste planning het probleem aan te pakken.

Al deze producten bij elkaar opgeteld bieden zeer veel waarde: niet alleen de theorie wordt je aangereikt, maar ook neemt de methodische aanpak het risico weg dat je niet afmaakt waar je aan begint. De totaalprijs is €49,95, met daarbij een ‘Niet goed Geld terug Garantie’ mocht je om wat voor reden dan ook niet de resultaten behalen waar je op hoopt.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *