Online Workshop Joomla Basis Review? Ervaringen Onthult

door  | Educatie

Online Workshop Joomla BasisHet lijkt zo makkelijk; een website maken. Toch is dit nog best een lastige klus. Vooral als je het helemaal zelf wilt doen.

Als je gebruik wilt maken van een Content Management Systeem als Joomla dan moet je hier wat basiskennis van hebben.

Hiervoor kan je een cursus volgen bij jou in de buurt, maar je kunt ook kiezen voor een online cursus, zoals de Online Workshop Joomla Basis van Mindert Aardema. Wij waren hier wel benieuwd naar.

De verkoper van workshop joomla basis

De verkoper van de Online Workshop Joomla Basis is Mindert Aardema. Op zijn eigen website vind je veel informatie over de workshop. Zo staan er twee youtube-filmpje op en staat er duidelijk aangegeven wat de workshop inhoudt.

Verder tref je er ook voldoende contactgegevens, zoals een e-mailadres. Minder Aardema is behoorlijk actief op het internet en met Joomla. Zo heeft hij een eigen bedrijf opgericht, Netspecialist.nl. Dit bedrijf houdt zich vooral bezig met Joomla oplossingen.

Ook post hij regelmatig Tweets op Twitter en beantwoordt hij hier ook vragen van zijn volgers. Door deze openheid komt de verkoper erg betrouwbaar over.

 

 

Waarom kopen?

Als je een kwalitatief goede website wilt bouwen, dan is een goede basis belangrijk. Deze moet je hebben. Voordat je de website gaat maken moet je al weten wat je gaat doen en hoe je dat wilt doen.

Door de workshop Joomla basis leer je om effectief met dit programma te kunnen werken. Hierdoor kan je dus een prachtige website bouwen.

Wat is het?

De workshop Joomla basis is een cursus die je alles biedt om een mooie website van kwaliteit te bouwen.

Hoe kan de workshop aanschaffen?

De workshop kost €97,- en je kunt deze aanschaffen via de site van Mindert. Hij biedt je hierbij verschillende betaalmogelijkheden, zoals PayPal en iDeal.

Wat gebeurt er als ik de workshop aanschaf?

Als je deze workshop aanschaft, dan krijg je stap-voor-stap uitgelegd hoe Joomla werkt. Je begint hier echt bij de basis. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen.

Bij de workshop krijg je acht uur aan video-uitleg over Joomla 2.5, verdeeld over bijna 100 video’s en bijna acht uur aan video-uitleg over Joomla 3.0, ook verdeeld over bijna 100 video’s.

In totaal krijg je dus 200 video’s en ruim 16 uur aan videomateriaal over Joomla. Dit is dus echt een schat aan informatie.

Wat gebeurt er als ik de workshop niet aanschaf?

Je wordt dan niet bekend met de basis om een goede website te bouwen. Deze online workshop is een volledige online basis cursus voor zowel Joomla 2.5 als Joomla 3.0. Door deze te volgen doe je dus een enorme hoeveelheid kennis op.

Eindoordeel review online workshop joomla basis

Door het volgen van deze workshop doe je een behoorlijke hoeveelheid kennis op over Joomla. Deze kennis kun je ook weer gelijk toepassen in de praktijk. Je kunt dus gelijk een complete website bouwen.

Bovendien is het fijn dat je de workshop in je eigen tempo en je eigen tijd kunt volgen. Voor de schat van bruikbare informatie die je met deze workshop opdoet, vinden wij €97,- niet veel. Als je een workshop in de praktijk volgt ben je vaak het driedubbele kwijt en leer je ook nog minder.  Wij zijn dan ook zeer tevreden over de Online Workshop Joomla Basis.

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *