MiljonairsModel Review? Ervaringen Waar Casper Camps Niet Blij Mee Is

door  | Marketing

miljonairsmodelJe ziet steeds meer promotievideo’s van het MiljonairsModel van Casper Camps op het internet verschijnen. Dit product belooft je om binnen 12 maanden veel geld te verdienen met internet marketing.

Wij waren erg benieuwd en besloten eens te onderzoeken wat het introductiepakket van MiljonairsModels te bieden heeft. Na ons onderzoek zijn wij in ieder geval erg enthousiast geworden over dit product.

Casper Camps, de verkoper van het Miljonairsmodel

De verkoper van MiljonairsModel is Casper Camps. Hij verkoopt het product vanuit zijn eigen bedrijf: International Marketing Company. Vanwege belastingtechnische redenen is dit bedrijf gevestigd op Curaçao.

Video van iemand die geld verdient met het MiljonairsModel

 

 

Casper Camps is geen onbekende in de wereld van de internetmarketing. Hij heeft een ruime kennis van online marketing en is hier al een lange tijd mee bezig. De informatie die hij je geeft is dan ook van een grote waarde.

Waarom kopen?

Als je geïnteresseerd bent in internet marketing en hier snel veel geld mee wilt verdienen, dan heb je veel aan het introductiepakket van MiljonairsModel.

Volgens de verkoper kan je binnen drie maanden 5000 euro verdienen. Dit klinkt onwaarschijnlijk, maar toch is het wel degelijk mogelijk. Vooral als je de stappen van Casper volgt in de wereld van de internetmarketing.

Dit zijn stappen als traffic sources en regelmatig adverteren. In zijn filmpje op de homepage van zijn website legt hij je precies uit wat het MiljonairsModel inhoudt.

Wat is het?

miljonairsmodelBij het introductiepakket van MiljonairsModel krijg je het model van Casper dat hij gebruikt om zijn geld mee te verdienen.

Dit pakket bestaat onder meer uit een ledengedeelte. Hierin ontvang je verschillende informatie over internetmarketing. Deze informatie is weer opgesplitst in diverse fases en een aantal bonussen.

In fase 1 wordt de verschillende kosteloze manieren van internetmarketing en promotie behandeld. De informatie in deze fase is erg compleet.

Er wordt je meer verteld over het promoten van het product het MiljonairsModel. Je ontvangt een commissie voor de promotie. Je krijgt hier bijvoorbeeld ook informatie over hoe je een website moet maken en welke vormen van promotie er zijn.

In fase 2 wordt er uitgebreid ingegaan op de traffic inkopen via diverse kanalen en het promoten van affiliate orders.

In fase 3 wordt het maken van een eigen product behandeld. Hierin wordt alles vermeld over hoe je je eigen product succesvol moet lanceren. Verder bevat fase 3 ook een membership website, waar je je product op kan promoten.

In deze fases vertelt Casper je ook nog meer over de zeven verdienmodellen.

Hoe kan je het pakket aanschaffen?

Via de homepage van MiljonairsModel kun je je aanmelden voor de miljonairs VIP-lijst. Hiervoor hoef je alleen je naam en e-mailadres door te geven.

Na je aanmelding heb je direct toegang tot het ‘geheime rapport’ van MiljonairsModel en kun je de rest van de website bezoeken.

Via het ‘geheime’ rapport en de webpagina kun je het introductiepakket online aanschaffen voor 50 euro. Voor de veelheid aan bruikbare informatie die je krijgt is dit een erg voordelige prijs.

Wat gebeurt er als ik de cursus aanschaf?

Als je het pakket aanschaft dan word je lid van de MiljonairsModel Elite Club. Je leert dan meer over de wereld van de internetmarketing en de wijze waarop je binnen 12 maanden veel geld kunt verdienen.

Nadat je het introductiepakket hebt aangeschaft kun je een welkomstvideo van Casper bekijken. Hierin vertelt hij je alles over de vele voordelen van het MiljonairsModel.

Daarnaast krijg je ook video’s te zien waarin meer wordt verteld over de inkomstenbronnen en de manier waarop je een product kunt inzetten waar veel vraag naar is en de winstmarges die jou dat oplevert.

Ook krijg je meer informatie over een methode om binnen 48 uur meer dan 1000 euro aan netto-inkomsten te verdienen.

Wat gebeurt er als ik het pakket niet aanschaf?

Dit introductiepakket is vooral interessant voor mensen die interesse hebben in internet en marketing.

Als je het introductiepakket niet aanschaft, dan krijg je weinig informatie over het MiljonairsModel. Je komt er dan niet achter wat de 7 inkomstenbronnen zijn om snel geld mee te verdienen in de internetmarketing.

Eventueel kun je een soortgelijk pakket aanschaffen bij een andere internetmarketeer, maar deze bevat waarschijnlijk veel minder informatie en bruikbare tips.

Deel hieronder jouw miljonairsmodel ervaringen of review

Heb jij ook een ervaringen met het miljonairsmodel? Of deze nou goed of slecht zijn, dit is welkom om te vermelden onderaan deze pagina.

Onze conclusie over het MiljonairsModel

Het introductiepakket van MiljonairsModel gaat heel diep in op de stof. Bij andere internetmarketeers kun je soortgelijke producten kopen voor meer geld en minder informatie.

De prijs van het pakket is ook erg voordelig. Bovendien kan je dit bedrag ook nog eens heel snel terugverdienen met de tips die Casper je geeft. Als je erover denkt om dit introductiepakket van MiljonairsModel aan te schaffen, dan krijg je écht meer waar voor je geld.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *