MiljonairsModel review. Waar Voor Je Geld Of Oplichting?

door  | Business, Marketing

Geldverdienen ArtikelDe internet rage die Casper Camps heet

In de afgelopen jaren heeft internetmarketeer Casper Camps een ware opmars gemaakt in de online marketing wereld. Zijn promotievideo’s en internetsites schoten een lange tijd werkelijk als paddestoelen uit de grond. Wie is dan de beste man en welke producten verkoopt hij waarmee hij zichzelf zo populair weet te maken?

De werkzaamheden van Casper Camps op het gebied van online marketing en online kennisproducten dateren al van een hele poos terug, en momenteel opereert Camps vanuit zijn eigen bedrijf International Marketing Company N.V. Dat dit bedrijf in Curacau is gevestigd is niet toevallig. Dit werkt namelijk wegens belasting technische redenen meer winst in de hand voor Camps dan wanneer hij het bedrijf in Nederland zou hebben opgezet. Dit is eigenlijk al een voorproefje op de vele bedrijfsmatige adviezen die Camps met je deelt via het Miljonairsmodel; over werkelijk alle aspecten van zijn onderneming is nagedacht.

De miljonairsmodel lifestyle

Casper Camps maakt in zijn marketingboodschap al gauw duidelijk dat zijn methode niet voor iedereen geschikt is. Wanneer je bij iedere onderneming na een paar weken al opgeeft en alleen maar ‘snelle resultaten’-formules wilt uitproberen, dan is het Miljonairsmodel niets voor jou. Wanneer het ondernemerschap je daarentegen gemakkelijk ligt, en je niet van ophouden weet wanneer het komt op online geld verdienen, dan biedt dit model je de oplossing waar je vermoedelijk al naar op zoek was.

 

 

Camps windt er geen doekjes om: zijn claim is dat je middels dit systeem per dag minimaal €274,- kunt verdienen vanuit huis of via het internet. Dat komt neer op €8.820,- per maand. Minimaal, aldus Camps, dus het zou zeer goed kunnen dat je nog meer dan dit bedrag zult weten binnen te halen.

Veel mensen zijn tegenwoordig in tijden van economische neergang op zoek naar manieren om wat extra bij te verdienen. Comfortabel vanuit huis geld incasseren met niets dan een muis, keyboard en een beeldscherm klinkt als een ideale optie. Ook al valt dat in werkelijkheid niet zo gemakkelijk te realiseren, het ‘Miljonairsmodel’ van Casper Camps komt daar aardig dichtbij.

Met behulp van dit volledig online te volgen exclusief trainings-programma  is het mogelijk voor iedereen om een degelijk inkomen op te bouwen, met gebruikmaking van de modernste technieken die het internet te bieden heeft. Er is inmiddels al veel geschreven en gezegd over dit trainingsprogramma, over wat het voor mensen betekent en wat het inhoudelijk bevat, en eind 2012 is deze door consumenten uit honderden andere digitale producten gekozen als ‘Best Verkochte Product’ op paypro.nl, de alom bekende Nederlandse affiliate netwerksite.

Een viertal fasen

Casper Camps biedt je het exacte model dat hij gebruikt om zijn geld te verdienen. Wanneer je het lidmaatschap aanschaft krijg je toegang tot alle belangrijke informatie, die gesplitst is in een viertal fasen en een aantal bonussen.

Fase 1. Fase 1 behandelt alle mogelijkheden voor gratis internetmarketing en promotie. Grote focus hierbij ligt op het promoten van het product ‘Het Miljonairsmodel’, waar je dan commissie over ontvangt. In deze fase wordt er ook behandeld hoe je een website moet maken, hoe je domeinaanvragen doet en welke vormen van promotie er allemaal bestaan. Casper leert je als het ware in dit onderdeel allerlei internet ‘geheimen’.

Fase 2. Hier gaat Casper dieper in op het vlak van Traffic-inkopen via verschillende kanalen, en hoe je daarnaast dit optimaal kunt gebruiken voor het promoten van affiliate offers met een zo hoog mogelijke ROI (return on investment). Naast de Nederlandse markt, wordt er hier ook gekeken naar de internationale markt.

Fase 3. Fase 3 behandelt het maken van een eigen product, waarbij alle noodzakelijke stappen aan de orde komen. Onderdelen hierbij zijn het opzetten van een membership website, en een lancering waarmee je de eerste paar weken je productverkopen een enorme boost kan geven.

Fase 4. De laatste fase in het miljonairsmodel maakt de cirkel rond en leert je hoe je door middel van allerlei investeringen je omzet nog verder kunt vergroten.

Bonussen

Casper geeft je in een aantal bonussen nog verschillende adviezen mee over het starten van een eigen bedrijf, en allerlei tips op het gebied van investeringen die je kan maken en het afhandelen van belastingzaken. De internetmarketeer geeft uiteindelijk ook nog 7 verdienmodellen prijs, waarbij een focus ligt op automatiseren. De aanduiding voor deze systemen is ‘Set & Forget’: veel werk om het online te krijgen, maar in het geval dat ze draaien hoef je er bijna niet meer naar om te kijken.

Eindoordeel

Casper maakt zijn claims meer dan waar. Zijn product gaat zo diep in op alle materie, dat concurrende producten als het ware bijna overbodig worden gemaakt. In heldere taal, zonder al te veel technische vakjargon, kom je er stap voor stap achter wat je allemaal moet doen om online geld te verdienen.

De prijs van het introductiepakket is €50,-. Overstappen naar het Elite membership komt neer op €150,- per maand (wat je toegang biedt tot alle content), wat je al snel eruit zal kunnen halen door het volgen van de cursus.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *