Het Mentale Dieet Plan en TURBO Actie Plan Video Review. Ervaringen Onthult

door  | Gezondheid

Het Mentale DieetplanHet nieuwe jaar is weer begonnen. Veel mensen hebben als goed voornemen om dit jaar echt af te vallen. Ze gaan ineens fanatiek sporten en diëten.

De meeste mensen houden dit een paar weken vol en dan vallen ze weer in het oude, ongezonde, patroon. Het is natuurlijk ook erg lastig om een dieet vol te houden.

Gelukkig is er ook nog zoiets als Het Mentale Dieet Plan. Een dieet waarmee je blijvend slank blijft. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is anders te gaan denken over eten.

Wij waren benieuwd naar dit plan en gingen eens op onderzoek uit, dat resulteerde in een review.

De verkoper van het mentale dieet plan

De persoon achter het Mentale Dieet Plan ofwel het Turbo Afvallen plan is gewichtsconsulente Katja Callens. In haar werk helpt zij dagelijks mensen met afvallen om hun ideale gewicht te bereiken. Via de site kun je contact met haar opnemen per e-mail.

Ingezonden het mentale dieet plan ervaringen video

http://www.youtube.com/watch?v=w05X6M9iFw0

 

Waarom kopen?

Als je snel flink wat overtollige kilo’s wilt afvallen, dan kan het Mentale Dieet Plan je hierbij helpen.

Met dit product kan je in twee weken tijd zeventien kilo afvallen. In ieder geval val je er de eerste weken 5 kilo mee af en kom je nooit meer aan.

Wat is het?

Het Mentale Dieet Plan bestaat uit twee e-books in PDF-formaat. In deze twee e-books staat beschreven hoe je vet kunt verbranden door mentaal te veranderen. Dit plan bestaat uit twee delen.

In het ene deel staat het eiwitrijke dieet beschreven en in het andere deel krijg je mentale ondersteuning. Deze bestaat uit psychologische ondersteunende NLP-oefeningen.

NLP staat voor neurolinguistisch programmeren, hierbij leer je anders denken waardoor je al snel wat kilo’s afvalt.

Kort gezegd komt het erop neer dat je je aan een eetpatroon moet houden, zodat je metabolisme omhoog gaat. Hierdoor verbrand je ook meer vet.

Hoe kan je het plan aanschaffen?

Het Mentale Dieet Plan kan je via de website van dit product aanschaffen. De prijs is €64,-. Hier krijg je twee e-books voor.

Dit is dus niet veel geld, zeker niet wanneer je bedenkt dat je hiermee echt je overtollige kilo’s blijvend door kwijt raakt. Het plan is dan ook erg effectief en het geld echt waard.

Een dieetboek in de winkel kost al snel 25 tot 30 euro.

Wat gebeurt er als ik het Mentale Dieet Plan aanschaf?

Door dit product te kopen, val je al snel een aantal kilo’s af. Deze kilo’s komen er ook nooit meer bij. Je blijft dus altijd slank. Dit komt, omdat je jezelf hiermee een ander eetgedrag aanleert. Hiervoor hoef je geen uren in de sportschool te staan.

De begeleiding krijg je via de e-mail. Een groot pluspunt van dit product is, dat het niet met maaltijdvervangers werkt.

Je mag vijf tot zes maaltijden per dag nuttigen en je kunt hierbij steeds keuzes maken uit bepaalde groepen voedsel.

Op sommige dagen zijn alleen voedselsoorten toegestaan waarmee je het metabolisme activeert en sneller vet verbrandt. Je mag dan geen vetten en calorieën nuttigen.

Wat gebeurt er als ik het niet koop?

Als je snel blijvend kilo’s wilt afvallen, dan helpt dit product je hiermee. Je kunt ook een ander plan volgen, maar waarschijnlijk is deze niet zo effectief.
Er zijn namelijk tal van andere dieetplannen, maar deze zijn vaak moeilijk vol te houden. Dit komt, omdat je bij veel diëten haast niets mag eten.

Bij dit dieetplan heb je geen honger en mag je gewoon 5 tot 6 keer per dag een maaltijd gebruiken.

Hierdoor is het plan heel makkelijk vol te houden en kun je het goed toepassen in je dagelijks leven.

Besluit je uiteindelijk het product aan te schaffen, dan kun je als je tijd hebt ook jouw het mentale dieet plan ervaringen hieronder delen.

Eindoordeel review het mentale dieet plan

Het product heeft een groot aantal tevreden klanten en je komt nauwelijks negatieve reacties tegen op het internet. Dit zegt dus wel wat over de betrouwbaarheid, effectiviteit en kwaliteit van het plan. Vooral het vooruitzicht dat je hiermee blijvend afvalt bevalt ons wel. Lees hier meer over het Mentale Dieet Plan.

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *