Lexa Review? Deskundige Reviewed Lexa, Het Resultaat Is Verassend

door  | Dating Websites

Grootste datingsite van Nederland

lexaTegenwoordig wordt er niet meer op je neer gekeken wanneer je je partner via internet gaat zoeken. Integendeel, het is zelfs helemaal in!

Moeilijke en zielige figuren hebben plaats gemaakt voor allemaal leuke en normale mannen en vrouwen, die om wat voor reden dan ook nog niet de juiste persoon tegen zijn gekomen.

Van alle verschillende Nederlandse datingsites die er de laatste jaren zijn opgezet, is Lexa de grootste. Zo telt de site op dit moment ruim twee miljoen singles, waarvan een groot aantal leden dagelijks actief is.

Slimme interface

De startpagina van Lexa laat op de achtergrond allerlei profielfoto’s zien van singles die al lid zijn, welke je aan kunt klikken om verder naar hun profiel door te gaan. Tenminste, nadat je enkele gegevens over jezelf hebt ingevuld en hiermee indirect jezelf als nieuw lid hebt aangemeld kun je die mooie blondine een persoonlijk berichtje sturen. Aha!

Click voor die klik

Nadat je zeer gemakkelijk en snel je profiel aangemaakt hebt, kun je op zoek gaan naar andere singles (even er van uitgaande dat je als single aan deze zoektocht begint). Hierbij geen persoonlijke begeleiding, maar door middel van een uitgekiend zoeksysteem kun je het uitgebreide aanbod aan potentiёle flirts door filteren. Zo ga je door totdat er uiteindelijk een lijst overblijft van personen die wellicht voor jou interessant zijn.

Weten waar je aan begint

Elk profiel is overzichtelijk ingedeeld en biedt snel een goed beeld van met wie je te maken krijgt. Als mannelijke gebruiker vergemakkelijkt dit het gehele ritueel van jager-en-prooi nogal, aangezien je al veel van het ‘voorwerk’ in een rap tempo kunt doorlopen. Zo kun je direct kijken met wie je wel en met wie je niet zo snel zult matchen. Naast de handig opgezette zoekvelden, bieden de duidelijk ingedeelde profielpagina’s zeker een extra dimensie hieraan.

Safety first

Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, een van de grootste datingorganisaties binnen Europa. Hierdoor heeft Lexa veel kennis, ervaring en een strikte controle op de betrouwbaarheid van de ledenprofielen.

Dit laatste punt is een waarbij Lexa boven de andere datingsites in Nederland uitsteekt, waardoor je er vrij zeker van kunt zijn dat degene waarmee je afspreekt er ook zo uitziet zoals hij of zij zichzelf online profileert.

Dit maakt dat de sfeer op de site erg prettig is, aangezien ‘fakers’ of vreemde vogels zich er niet zo snel aan zullen wagen om mensen voor de gek te houden of anderen een overvloed aan berichtjes te sturen als ze weten dat er een duidelijke website policy is die ook streng wordt gecontroleerd.

Eerst betalen

De mogelijkheden van het gratis lidmaatschap zijn prima, iets wat niet vaste koek is als het gaat om online datingsites. Wel kun je profielen bekijken, en ook biedt het gratis lidmaatschap toegang tot het bekijken van de profielfoto’s. Je kunt zelfs nog een flirtbericht sturen.

Als betalend lid kun je volop berichten sturen en daarnaast chatten met de andere leden. Een van de grote voordelen van de site is dat de mensen die er actief op zijn vrijwel allemaal betalende leden zijn, en daardoor serieus op zoek naar een relatie. Zo zul je niet snel te maken krijgen met iemand die je er even tussen gaat nemen, dat is het voor het bedrag dat je betaald gewoonweg niet waard.

Lexa review in een notendop

Grootste aanbod aan singles, met veel actieve leden. Snelle en makkelijke aanmelding, gebruik ervan idemdito. Inschrijving is mogelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Lid worden is gratis, met een betaalde variant waarbij je meer mogelijkheden tot je beschikking heb zoals het onbeperkt berichten sturen en het kunnen chatten met de andere betalende leden.

De website oogt overzichtelijk en biedt een zoeksysteem waarbij je effectief het uitgebreide aanbod aan singles door kunt ploegen. Ook heeft de site een mobiele variant die erg makkelijk in gebruik is. Door de scherpe controle op de betrouwbaarheid van de gegeven informatie op de profielen, zul je niet zo snel bedrogen uitkomen.

Een membership nemen kan al vanaf €9,95 p.m. Ook bestaat de mogelijkheid om een premium membership te nemen voor zelfs nóg meer voordelen en mogelijkheden.

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *