Ik Stop Met Roken Kritisch Bekeken Door Ervaringen Loket

door  | Gezondheid

Ik stop met rokenBen je al jaren een verstokte kettingroker en heb je al meerder mislukte pogingen ondernomen om hiermee te stoppen? Dan ben je natuurlijk niet de enige!

Het lukt duizenden rokers niet om te stoppen met deze slechte gewoonte.

Als je echt graag wilt stoppen met roken, dan kan de e-cursus ‘Ik Stop Met Roken’ van Eric Eraly je hierbij gelukkig echt vanaf brengen.

In deze e-cursus leer je namelijk om met vijf eenvoudige stappen af te komen van je mentale verslaving.

Ervaringen Loket had al veel over deze e-cursus gehoord. Wij wilden dus wel eens weten wat deze e-cursus nu eigenlijk inhoudt en we gingen eens op onderzoek uit.

De verkoper van ik stop met roken

De persoon achter ‘Ik Stop Met Roken’ is Eric Eraly. Hij heeft de afgelopend jaren al duizenden mensen van het roken afgeholpen

Eric is dan ook echte expert op het gebied van stoppen met roken. De ex-rokers heeft hij op een heel eenvoudige manier van het roken afgeholpen.

Hij was onder meer te gast in tv-shows van Goedele Liekens en Astrid Joosten. Eric wordt door de pers ook wel de ‘Stoppen-Met-Roken-Goeroe’ genoemd.

Eric heeft tal van personen op een eenvoudige manier van het roken afgeholpen. Dit waren onder meer ministers, bekende Nederlanders en bekende Vlamingen.

 

 

Waarom kopen?

Als je al jaren verslaafd bent aan roken en je al meerdere mislukte pogingen hebt gewaagd om te stoppen met deze slechte gewoonte, dan is deze e-cursus iets voor jou.

Gedurende deze e-cursus leer je om te stoppen met roken, zonder dat je hierbij het gevoel hebt dat je iets moet opofferen.

Je kunt heel eenvoudig stoppen met deze ongezonde gewoonte zonder extra stress of zonder het gevoel te hebben iets te missen.

Eric heeft al meer dan 46.785 mensen van het roken afgeholpen.

Wat is het?

Ik Stop Met Roken is een e-cursus waarin je precies wordt uitgelegd waarom je tot nu toe steeds moeite hebt gehad om te stoppen met roken.

In deze e-cursus leer je om vijf stappen toe te passen om eindelijk eens van je ‘mentale verslaving’  bevrijd te worden.

Als je hiervan wordt bevrijd, dan kan je op een eenvoudige manier stoppen met roken, zonder dat je hierbij het gevoel hebt dan je iets mist of opgeeft.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt de e-cursus eenvoudig aanschaffen via de site van Eric. Op deze site staat ook beschreven wat de cursus inhoudt.

De e-cursus kost €97. Hiervoor krijg je het complete pakket dat bestaat uit vier video’s en nog een aantal bonussen.

Eric is ervan overtuigd dat zijn methode je helpt om te stoppen met roken. Hij biedt je dan ook een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Mocht de methode niet werken bij jou of ben je er toch niet enthousiast over, dan kun je dit aan Eric laten weten. Je krijgt dan direct het aankoopbedrag teruggestort.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je de e-cursus aanschaft, dan ontdek je wat de echte reden is waarom het je niet lukt om te stoppen. Je leert om met vijf eenvoudige stappen een gelukkige niet-roker te worden.

Ook leert Eric je meer om op een andere manier te stoppen dan wat je tot nu toe al hebt geprobeerd op gezien. Je zult ontdekken dat stoppen met roken echt tussen je oren zit.

Tijdens de vierdelige videocursus leer je om met de vijf stappen van je mentale verslaving af te komen.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Als je graag wilt stoppen met roken, dan is het natuurlijk ook mogelijk om zelf weer een zoveelste stoppoging te ondernemen.

Helaas is de kans dan groot dat je toch weer in je slechte gewoonte vervalt.

Dit komt, omdat je dan niet de onderliggende reden van je verslaving weet. Je leert dus niet om mentaal te stoppen met roken. Dit leert Eric je wel.

Het is ook mogelijk om een cursus over stoppen met roken te volgen of om naar een psycholoog of therapeut te gaan in je woonplaats.

Een groot minpunt is dat deze behandelingen en cursussen vaak onbetaalbaar.

Met de e-cursus van Eric bereik je voor een redelijk voordelige prijs hetzelfde effect. Je leert hierbij echt om blijvend te stoppen met roken.

Eindoordeel ik stop met roken ervaringen

Wij zijn zeer tevreden over de e-cursus Ik Stop Met Roken. Eric begeleidt je door het proces van stoppen met roken.

Door zijn uitleg ga je echt op een andere manier naar je rookgedrag kijken en wordt het veel makkelijker om te stoppen met deze slechte gewoonte.

Het product heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vooral als je je bedenkt hoeveel geld je bespaart als je dankzij deze cursus erin bent geslaagd om te stoppen met roken.

 

 

2 Comments

 1. Solange at 16:09 -

  Baat het niet, schaad het niet dacht ik toen ik de cursus kocht voor 7 euro 50.

  Ik ben nu bijna drie maanden gestopt zonder enkele moeite!
  Geen chagerijnig moment gehad en slechts 2 kilo aangekomen.

  Het geld wat ik normaal uitgaf aan roken heb ik apart gezet.
  Zojuist een vakantie geboekt van dit geld 😉
  Over 13 dagen zit ik in Griekenland, woohooooo!!

  Ik ben ontzettend trots op mezelf en ben blij dat ik deze cursus ben tegengekomen.

  Bedankt Eric!

  Reply
 2. Solange at 20:17 -

  En jawel, nog steeds gestopt!! Over 8 dagen heb ik 3 jaar niet gerookt!! Zo blij mee. Waarom kan ik Eric nergens terug vinden?

  Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *