Geld verdienen met Opties Ervaringen: Pure Winst of Verlies?

door  | Business, Marketing

beleggenWel of geen optie?

Menig Nederlander en Belg doet anno 2013 aan beleggen. Deze vorm van investeren is populairder dan vaak gedacht wordt; zo zijn er in Nederland ongeveer een miljoen huishoudens actief op de verschillende beurzen. Grote kans dus dat er wel iemand is binnen uw kenniskring die zich bezig houdt met het beleggen. Voor een deel komt dit door de Nederlandse handelsmentaliteit, gecombineerd met het feit dat wij Nederlandsers houden van het sparen van onze zakcentjes.

Een aantal jaren geleden was de groep beleggers echter nog een stuk groter. Veel mensen hebben de slechte resultaten van de beurs gezien en zijn er dan ook omwille van die reden uitgestapt. Wat veel mensen niet weten is dat ook in tijden van crisis nog steeds aardig wat geld te verdienen valt met het beleggen. Op dit gebied zijn wij Nederlanders dan toch behoorlijk voorzichtig te noemen.

Hiernaast is het beleggen in Nederland de laatste jaren steeds ‘individueler’ geworden.  Van professionele hulp van verschillende adviseurs wordt steeds minder gebruik gemaakt, en ongeveer de helft van de beleggers vertrouwt nog op de adviezen van professionals. De rest bepaalt zelf welke aandelen er aangekocht worden. Dit wantrouwen is grotendeels ontstaan omdat de vele beurs experts de financiële problemen van de afgelopen jaren niet hebben zien aankomen.

Optie handel versimpeld

Recentelijk heeft beleggingsadviseur Harm van Wijk, die samenwerkt met onder andere SNS bank, Binck Bank en Alex, het ebook uitgebracht ‘Geld verdienen met opties’ waarmee hij inspeelt op de onkunde op het gebied van opties die nog steeds heerst onder de grote groep Nederlandse beleggers.

 

 

 

Van Wijk heeft economie gestudeerd en is in het verleden sitemanager geweest van dft.nl, de webpage van het financiële gedeelte van De Telegraaf. Naast voor dft.nl schrijft hij ook voor alex.nl en beurs.nl, en heeft hij de website Beursbulletin.nl opgericht, waar mensen cursussen kunnen volgen op het gebied van beleggen. Harm van Wijk lijkt dus op alle vlakken de juiste credentialen te bezitten om een ebook hierover te schrijven van hoge kwaliteit.

Het doel van het ebook ‘Geld verdienen met opties’ is om optie handel gemakkelijk voor jou te maken. Ook als je bij jezelf denkt ‘ik snap niets van getallen’ of ik ben niet ‘zo’n snelle jongen’ , poogt Harm ervoor te zorgen dat je na het lezen van zijn ebook gemakkelijk weet te beleggen in opties.

Na het ebook onder handen te hebben genomen kwam ik erachter dat de uitleg van Harm, die gemakkelijk te volgen was, in combinatie met de bonus Excel sheets, die je als klant krijgt, er bij mij voor zorgden dat ik al in een snel tempo de basisprincipes van beleggen in opties wist te bevatten. Dit tegen al mijn verwachtingen in, aangezien ik normaliter nooit het financiële nieuws volg en de lessen economie op de middelbare school tergend saai vond. Met behulp van Harm’s uitleg denk ik dan ook dat het voor iedereen mogelijk zou moeten zijn om op den duur winst te behalen door het handelen in opties, ondanks in tijden van financiële crisis.

Optie strategie, 100% secure

Het ebook van Harm biedt je alle nodige informatie waarmee je een veilige optie strategie op kunt zetten. Je leert een oog te ontwikkelen voor het vinden en het kiezen van de juiste opties.

Naast deze informatie ontvang je tevens vier Excel sheets. Met deze Excel sheets kun je berekenen of de opties die je (mede vanwege de uitleg van Harm) interesseren daadwerkelijk ook veilig zijn om aan te schaffen. Een extra hulpmiddel dus om mogelijk grote verliezen te voorkomen.

Het derde onderdeel van het pakket is een fikse korting (tussen de €100,- en €200,-) op optiealert.nl. Ook deze site begeleidt mensen in het beleggen van opties, en is een mooie aanvulling op de al zeer informatieve lessen in het ebook ‘Geld verdienen met opties’.

Eindoordeel

Voor een beginner als ik is dit ebook een echte eye-opener geweest. Mijn aanname dat de optie handel enkel en alleen begrijpbaar en toegankelijk is voor slimme en snelle zakenlui is in korte tijd dankzij de heldere uitleg van Harm met de grond gelijk gemaakt. Een van de beste dingen aan het ebook is dat er ook aandacht wordt geschonken aan de eventuele risico’s van het handelen in opties. Het ebook kost €47,-, wat een relatief lage prijs is voor een product dat met beleggen te maken heeft.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *