Ex Terug Methode Review: Leer De Stappen Om Je Ex Terug Te Krijgen

door  | Dating

ex terug afbeelding

Stop met wat je aan het doen bent

Stop met die pogingen om je ex terug te krijgen! Dat is wat Edwin Edinga, bedenker van de ‘Ex Terug Methode’, je als een van zijn belangrijke punten in zijn ebook mee wilt geven. Edinga heeft als sociaal psycholoog veel kennis over mannelijke en vrouwelijke psychologie en aan de hand van zijn psychologische kennis in combinatie met zijn vele ervaringen op dit vlak is dit ebook ontstaan.

Edwin toont je in dit ebook, aan de hand van een overzichtelijk stappenplan, hoe je ervoor kunt zorgen dat je ex jou terug wilt. Je komt erachter wat je hiervoor moet doen en moet zeggen. Je verkrijgt inzicht over de punten die tot aantrekkingskracht leiden bij aan de ene kant mannen en bij de andere kant vrouwen. Vervolgens wordt er een link gelegd tussen wat vrouwen aantrekkelijk vinden en wat de waarschijnlijke redenen zijn waarom de relatie tussen jou en je ex voorbij is.

 

 

Aantrekkingskracht: mannen vs. vrouwen

Een belangrijk principe waar de methode op gefundeerd is is het verschil in aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Edwin legt uit dat wat jij als man aantrekkelijk vindt aan een vrouw helemaal niet per sé gelijkstaat aan wat een vrouw aantrekkelijk vindt aan een man. Integendeel, mannen en vrouwen verschillen op dit vlak over het algemeen erg veel van elkaar.

Waar het bij mannen vaak om uiterlijk en uitstraling gaat gaat het bij vrouwen volgens Edinga vaker om persoonsattributen zoals het leiding kunnen nemen. Naast dit voorbeeld somt Edinga nog een groot aantal kenmerken op die vrouwen doorgaans als erg aantrekkelijk beschouwen. Door als lezer inzicht te krijgen in de verschillen die er op dit punt bestaan tussen mannen en vrouwen, zul je erachter komen wat de wérkelijke redenen zijn achter het stuklopen van je relatie.

De redenen voor het stuklopen van je relatie

Edwin geeft in zijn ebook ook velerlei mogelijke redenen die het uit elkaar gaan tussen jou en je ex hebben veroorzaakt. Deze mogelijke scenario’s worden tot in detail beschreven en leiden er toe dat de lezer echt een dieper begrip krijgt van wat er in het verleden al dan niet fout is gegaan. Edwin vertelt je vervolgens met welke gedragingen je moet stoppen om de kans te vergroten dat je ex weer bij je terug zult komen. Veel van deze adviezen komen op het eerste gezicht over als erg tegennatuurlijk, maar met de uitgebreide onderbouwing van de auteur zul je als lezer begrijpen waarom bepaald gedrag ongewenste resultaten boekt en zul je door een aantal aanpassingen te maken in je communicatie al snel je kans op succes verhogen.

Omgaan met van-alles-en-nog-wat

Het ebook gaat ook in op allerlei situaties die zich kunnen voordoen die het de lezer nog moeilijker kan maken om zijn ex weer terug te winnen. In beschrijvingen van allerlei ‘wat als?’-scenario’s legt Edinga de lezer uit hoe hij het beste om dient te gaan in het geval dat zijn ex bijvoorbeeld anderen gaat daten of wanneer het onderwerp ‘seks’ ter tafel wordt gebracht.

De nieuwe jij

Dit ebook zou natuurlijk niet compleet als het alleen maar beschrijft wat je niet moet doen. Daarom leert het je ook welke dingen je juist wel moet doen! Van allerlei manier om jezelf te ‘verbeteren’ passeren de revue. Op heldere wijze beschrijft Edinga wat je allemaal kunt doen om een juiste nieuwe look aan te nemen en geeft hij verschillende adviezen mee om aan jezelf te werken. Een aantal van deze adviezen komen zeer tegendraads over, wat maakt dat het volgen ervan tot verbluffende resultaten leidt! Edinga wijst ook van het belang om een totaalplan te maken, en geeft je ook de nodige tools mee om een langetermijn strategie voor jezelf uiteen te zetten.

Eindoordeel Review Ex Terug Methode

Het ebook ‘Ex Terug Methode’ bevat veel nuttige theorie en interessante informatie. Je zult na het lezen ervan niet alleen een grote kans hebben om je ex terug te winnen, ook zul je meer inzicht krijgen in man-vrouw relaties in het algemeen. Bij het ebook ontvang je niet alleen de twee bonus ebooks ‘Geheime Sekstips’ en ‘Versier Geheimen’, ook ontvang je levenslange updates. Wanneer Edinga op nieuwe bevindingen stuit zul jij dus de eerste zijn die het te weten komt! Het ebook kost slechts €39,95 en kan na besteling direct gedownload worden.

Wacht dus niet langer, aangezien het heroveren van je ex niet iets is waar je jaren mee kunt wachten. Neem dus snel actie en bestudeer grondig het ebook van Edinga voordat het te laat is en je ex al iemand anders heeft gevonden!

 

 

 

One Comment

  1. Liesbeth at 11:50 -

    Goedendag,
    Is het boek ook handig voor relaties die stuk gaan bij 17 en 18 jarigen?

    Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *