Emailgeheimen.com Video Training Review: Tips en Technieken Onthuld

door  | Algemeen

emailmarketingJP, de inmiddels bekende internetmarketeer verantwoordelijk voor diverse online marketing cursussen zoals ‘Internetgeheimen.com’ en fitnessprogramma’s als ‘De Kettlebell Workout’, heeft weer een nieuwe cursus gelanceerd.

Jawel, ditmaal poogt JP je in zijn nieuwe cursus ‘Emailgeheimen.com’ antwoorden te geven op al je vragen op het gebied van email marketing.

Met de ‘Emailgeheimen.com Video Training’ ontdek je wat er allemaal bij het opbouwen van een email lijst komt kijken. Niet alleen dat, je leert vervolgens ook hoe je geld kunt verdienen aan deze email lijst.

Zijn de ideëen die JP in zijn video cursus met je deelt de moeite waard? Of gaat het hier om een scam en zijn de adviezen en technieken al sinds tijden achterhaald?

Wij van ervaringenloket.nl hopen je middels deze review te helpen bij het vormen van je oordeel!

Verander je computer in een pinautomaat

De video training die je als klant kunt volgen op het ledengedeelte van de website www.emailgeheimen.com bestaat uit drie modules. Deze drie modules zal ik in deze review achtereenvolgens kort toelichten.

JP leert je, zoals eerder beschreven, stap voor stap een email lijst op te bouwen. Deze stappen kun je gemakkelijk volgen van je scherm, als het ware over de schouder van JP heen.

Door simpelweg de route te volgen die deze cursus voor je uitstippelt zal het mogelijk voor je moeten zijn om zonder al te veel moeite je PC om te toveren in een geldgenerator.

De cursus van JP is naar mijn mening vooral geschikt voor beginners, echter kunnen mensen die al het een en ander weten over internet marketing zaken zoals o.a. SEO en linkbuilding hiermee zeker hun voordeel behalen.

 

 

Module 1 – de basics

Module 1 gaat langs alle basics die je moet begrijpen om een effectieve email lijst op te bouwen. Na een korte intro vertelt JP je in detail wat listbuilding precies inhoudt en waarom het belangrijk is om een email lijst op te bouwen.

Alle termen die belangrijk zijn om te kennen en begrijpen passeren vervolgens de revue. In deze module worden ook allerlei verschillende email service providers vergeleken.

Het laatste deel van deze module gaat vooral in op de noodzakelijke ingrediënten die een succesvolle listbuilding campagne mogelijk maken.

Module 2 – hands on

De tweede module uit de reeks richt zich op het kiezen van en vervolgens aanmelden bij een email service provider.

De stap die daarna volgt is het aanmaken van contactlijsten. JP legt je helder uit welke handelingen hiervoor dienen te worden uitgevoerd.

Het begrip ‘squeeze pagina’ wordt ook gedurende deze module behandeld. De squeeze pagina, ook wel de capture pagina of homepage genoemd, is de pagina die de bezoeker van jouw website het eerste ziet.

Op deze homepage zult u hem of haar uit willen nodigen om zijn of haar naam en e-mailadres achter te laten. De verkregen informatie kunt u vervolgens gebruiken omuw bezoekers te voorzien van informatie, updates en/of nieuwsbrieven. Middels het programma optimizepress kan gemakkelijk en snel een dergelijke squeeze pagina in elkaar worden gezet.

Belangrijk onderdeel bij list building is het opzetten van een ‘action request’ systeem en het op de juiste manier instellen hiervan.

De module wordt afgesloten met een grondige uitleg over broadcasting. Broadcasting is een handig onderdeel in email systemen. Hierbij zend je hetzelfde bericht naar meerdere ontvangers. Niet te verwarren met multicasting, waarbij een bericht naar een select groepje ontvangers wordt verstuurd.

Module 3 – advanced tactics

De slotmodule gaat dieper in op de meer uitvoerige tactieken. Je leert hier hoe je zeer effectieve optin pagina’s maakt; dit zijn pagina’s waarbij geadresseerden toestemming kunnen geven om aan hen elektronische direct mail te versturen.

Er is ook een onderdeel ‘Undercover list building’, waar je leert hoe je een lijst voor elke niche kunt bouwen en je te weten komt over de laatste traffic en conversie tactieken.

Overige onderwerpen die aan bod komen zijn de beste combinaties tussen email service provider en lijstgrootte, het volgen van blogs die over e-mail marketing gaan, en het inspelen op de mogelijkheden die mobiel internet je biedt.

Zo leer je bijvoorbeeld hoe je via een exclusieve methode een lijst kunt opbouwen vanaf een mobiele website. Talk about cutting-edge!

Eindoordeel

De cursus van JP is zeer geschikt voor iedereen die weinig tot gemiddelde kennis heeft over emailmarketing. Wat sommige mensen misschien tegen zal vallen is het feit dat de videocursus geheel bestaat uit opgenomen fragmenten uit een webinar die JP in het verleden heeft gegeven.

Erg efficient om zo dubbel rendement uit je inspanningen te behalen, maar het komt ietwat goedkoop over. De cursus is momenteel te koop voor €197,-.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *