Daten Via eDarling. Krijg Je Via eDarling Echt Een Serieuze Relatie?

door  | Dating Websites

images (1)Wil je graag een relatie, maar vind je het lastig om iemand van jouw niveau te vinden? Dan kan je dit eens proberen via een datingsite als eDarling.

Volgens eDarling vind je via hun een partner die echt bij je past. 85 procent van de leden is hoger opgeleid en 89 procent is 25 jaar of ouder. Verder maakt deze site gebruik van de meest succesvolste persoonlijkheidstest ter wereld. Hierdoor kan de site jou koppelen aan een single die echt bij je past.

Toen ik dit bovenstaande te weten was gekomen wilde ik eDarling wel eens uitproberen. Ik was benieuwd of ik hier ook eindelijk eens die ene leuke single van niveau zou tegenkomen. In dit artikel lees je meer over mijn ervaring met eDarling.

De organisatie

eDarling is één van de grootste Europese online relatiebemiddelingsbureaus. Deze datingsite werd in 2008 opgericht door Affinitas GmbH, een bedrijf dat in Berlijn gevestigd is. Met eDarling richt het Affinitas GmbH zich op singles die op zoek zijn naar een langdurige en serieuze relatie.

eDarling wil singles koppelen die echt bij elkaar passen. Dit doet de site op basis van een speciaal matching systeem. Sinds kort werkt de datingsite ook samen met de Rijksuniversiteit Groningen. Het doel van deze samenwerking is om intermenselijke relaties beter te begrijpen en hun matching-methode sterker te maken.

 

 

Waarom lid worden van eDarling?

Ben je single en ben je op zoek naar een serieuze relatie met iemand van je eigen niveau? Dan heb je via eDarling de kans om iemand te vinden die écht bij je past. eDarling is een datingsite waar je aan singles wordt gekoppeld die bij jouw persoonlijkheid en interesses passen.

Op basis van een persoonlijkheidstest word je gematched aan singles die bij jou kunnen passen. eDarling helpt je met het vinden van die ene leuke man of vrouw. Je wordt voorgesteld aan enkele passende singles die eDarling te bieden heeft. Vervolgens kun je met de ander chatten. Zo heb je de tijd om hem of haar wat beter te leren kennen en zal jullie eerste date vertrouwd voelen.

Wat is eDarling?

eDarling is een serieuze datingsite welke is bedoeld voor singles die echt op zoek zijn naar een vaste, goede relatie. Voordat je echt lid bent van eDarling moet je een persoonlijkheidstest invullen. Op basis van de antwoorden gaat eDarling voor je op zoek naar singles die bij jou kunnen passen.

Aangezien je eerst een persoonlijkheidstest moet invullen, is eDarling niet zomaar een datingsite waar je direct je foto kunt plaatsen. De site neemt haar leden echt serieus en je profiel wordt alleen getoond als je alle testvragen hebt beantwoord.

Hoe word je lid van eDarling?

Je kunt gratis lid worden van eDarling via de homepage. Nadat je je emailadres hebt opgegeven en een wachtwoord hebt ingevuld wordt je doorgeleid naar de persoonlijkheidstest. Deze test dien je eerst te doen. Zo kan de site bepalen welke singles bij jou passen. Daarnaast geef je hiermee ook aan dat je echt serieus op zoek bent naar een relatie en niet zomaar naar een gezellige date.

Als gratis lid ontvang je verschillende partnervoorstellen. De profielen (exclusief de foto’s) kun je dan bekijken. Verder is het ook mogelijk om een glimlach en vijf vragen te sturen aan iemand waarin je interesse hebt. Als je meer wilt dan zal je voor een Premium lidmaatschap moeten kiezen. Hiermee heb je veel meer mogelijkheden.

Je kunt zelf bepalen hoe lang je Premium lid wilt worden. Als je een jaar of een half jaar lid wordt dan betaal je minder dan wanneer je besluit om drie maanden lid te worden van de datingsite. Voor een lidmaatschap van een maand betaal je €129,90, voor drie maanden €59,90 per maand, voor zes maanden €34,90 per maand en voor een jaar €24,90 per maand. De kosten van het lidmaatschap betaal je eenmalig en vooraf.

Wat gebeurt er als je lid wordt van eDarling?

Als je een Premium lidmaatschap afsluit dan kan je de profielen en foto’s van andere members bekijken. Verder is het hiermee ook mogelijk om glimlachjes en privéberichten van en naar een andere single te ontvangen en te versturen. Hierdoor leer je hem of haar nog beter kennen.

Door te chatten met een leuke single leer je hem of haar stap voor stap kennen. Als jullie dan eindelijk een date hebben dan weten jullie al iets van elkaar. De date voelt dan vertrouwder aan en jullie weten waar jullie over kunnen praten.

Als je lid wordt van eDarling dan loop je veel kans om eindelijk eens een keer die man of vrouw tegen te komen die écht bij je past. Dit komt, omdat eDarling gebruikmaakt van de meeste succesvolle persoonlijkheidstest ter wereld. In de Verenigde Staten stappen er dagelijks 542 mensen in het huwelijksbootje die elkaar gevonden hebben via deze persoonlijkheidstest. Dankzij dit speciale matchingssysteem ontstaan er dagelijks meer dan 50 relaties via eDarling

Wat gebeurt er als je geen lid van wordt van eDarling?

Er bestaan wel tientallen datingsite, dus het is natuurlijk goed mogelijk dat je van een andere site lid wordt. Helaas is het gros van de datingsites alleen maar op geld uit. De profielen zijn nep en tot een date zal het nooit komen.

Verder moet je op veel andere sites zelf naar singles op zoek gaan. Hier wordt dat voor je gedaan. Jij hoeft dus niet urenlang op de site rond te surfen, maar er worden leuke singles aan je voorgesteld. De kans dat je hier dus een leuke man of vrouw tegenkomt is een stuk groter dan op andere datingsites.

Daarnaast loop je hier geen risico om nepprofielen tegen te komen. Alle partnervoorstellen die je ontvangt worden namelijk eerst handmatig gecheckt door eDarling.

Onze ervaringen

Van de meerdere datingsites die ik heb geprobeerd, ben ik over eDarling het meest tevreden. Het invullen van de persoonlijkheidstest kost even tijd, maar daarna ontmoette ik wel leuke singles.

Wat ik een groot pluspunt vind, is dat je via eDarling niet wordt gematched aan singles die niet bij je passen of singles met een lager niveau. Je wordt echt gekoppeld aan mannen of vrouwen met dezelfde interesses en hetzelfde niveau als jou. Hierdoor heb je al gelijk wat meer gespreksstof tijdens het chatten en verloopt een date een stuk soepeler. Tenminste dat is mijn ervaring.

Via eDarling heb ik al een keer een gezellige date gehad met een leuke man. Helaas sloeg er geen vonkje over, maar dit was pas een eerste date via deze site. Bij andere datingsites is het nooit tot een date gekomen. Ik blijf dus nog wel een paar maanden lid van eDarling. Wie weet word ik binnenkort wel voorgesteld aan de man van mijn dromen!

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *