E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen Review? Ervaringen onthult

door  | Geluk

blijvend zelfvertrouwenBen je verlegen of heb je last van onzekerheid? En belemmert deze onzekerheid je in je dagelijkse leven? Dan ben je hierin niet de enige.

Heel veel mensen hebben last van onzekerheid en leven niet vanuit hun eigen kracht. Ze geloven niet meer in zichzelf, zijn te kritisch en hebben te hoge verwachtingen van zichzelf.

Wil jij dat niet meer en wil je weer geloven in jezelf en je een stuk zekerder voelen? Dan is de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen wellicht een aanrader. Met deze cursus leer je weer om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Ervaringen Loket wilde eigenlijk wel meer over deze e-cursus weten en ging eens op onderzoek uit. 

De verkoper(s) van de e cursus blijvend zelfvertrouwen

De verkoper van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is Frank de Moei. Hij is professionele coach en trainer met diploma’s in onder meer Positieve Psychologie en Life-Coaching.

Frank is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Hij heeft een eigen praktijk Carpediem, waarin hij mensen begeleid om gelukkig en succesvol te leven. Verder geeft Frank ook diverse soorten trainingen.

 

Waarom kopen?

Als je het vertrouwen en het geloof in jezelf mist en je maar onzeker blijft, dan heb je echt wat aan deze cursus.

Door deze cursus te volgen ga je weer veel zekerder in het leven staan. Je onzekerheid verdwijnt. Je zet jezelf niet langer op de achtergrond en gaat weer in jezelf geloven.

Wat is het?

Blijvend Zelfvertrouwen is een e-cursus van twaalf weken. Elke week krijg je van Frank een e-mail met uitleg en inzichten.

Door de e-mails laat Frank je inziet dat je onzekerheid helemaal nergens voor nodig is.

Hoe kan je de e-cursus aanschaffen?

De cursus kan je aanschaffen via de site van Frank en kost €49,-. Voor deze prijs krijg je een begeleiding van twaalf weken.

Door deze cursus aan te schaffen loop je geen enkel risico. Je krijgt namelijk een 30-dagen 100% geld terug garantie voor deze prijs.

Je hebt dus dertig dagen de tijd om alle ideeën, inzichten en technieken te testen. Als je in deze dertig dagen besluit dat de cursus niets voor jou is, dan kan je dit aan Frank laten weten. Je krijgt je geld dan direct terug.

Wat gebeurt er als je de e-cursus aanschaft?

Als je de e-cursus aanschaft, dan krijg je hier compleet pakket voor. Dit pakket bestaat uit de cursus van twaalf weken.

Hierbij krijg je elke week een e-mail met inzichten en uitleg. Ook krijg je opdrachten om de geleerde theorie in de praktijk toe te passen.

De cursus wordt opgesplitst in drie delen. Dit zijn:

  • Deel 1: Analyseer je zelfvertrouwen. Hierbij kom je erachter wat de oorzaak is van je onzekerheid.
  • Deel 2: Ontdek je zelfvertrouwen. In dit deel laat Frank je inzien wat de invloed is van je onzekerheid op je dagelijkse leven. Je wordt hierbij ook alvast voorbereid op het laatste deel van de cursus.
  • Deel 3: Creëer nieuw zelfvertrouwen. In dit laatste deel leer je hoe je jouw onzekerheid kunt omzetten naar zekerheid. Je leert hoe je controle krijgt over je leven en hoe je doelen kunt bereiken.

Door de stappen echt toe te passen zal je een gelukkiger mens worden.

Naast de e-cursus ontvang je ook nog twee interessante bonussen. Dit zijn:

  • Het e-book Inzicht in je kracht
  • Een e-mail coachingsessie

Wat gebeurt er als je de e-cursus niet aanschaft?

Je kunt er ook voor kiezen om een persoonlijkheidstraining in de praktijk van een coach te volgen. Dit kan ook helpen, maar je bent hier vaak honderden euro’s aan kwijt. Bovendien kan je deze cursus in je eigen tempo en je eigen tijd volgen.

Eindoordeel e cursus blijvend zelfvertrouwen review

Wij zijn meer dan tevreden over de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen. De cursus zit erg goed in elkaar en de bonussen zijn ook zeer effectief.

Het is een product van een hoge kwaliteit en dat tegen een zeer betaalbare prijs. Door de cursus te volgen krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost die niet snel meer verdwijnt. Lees hier meer over de e-cursus.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *