E-book Spaans voor Beginners Review – Begrijp Jij Het?

door  | Educatie, Hobby

Spaans voor BeginnersWil je graag wat Spaans leren, maar heb je er geen zin in om een dure cursus te volgen? Dan is het e-book Spaans voor Beginners een aanrader.

Hiermee leer je binnen enkele dagen de basis van het Spaans. Zo kan je tijdens een vakantie voortaan een gesprekje voeren met een inwoner.

Wij waren benieuwd naar dit e-book en hebben het eens goed doorgenomen. Op deze pagina lees je meer over onze ervaring.

De verkoper van spaans voor beginners

De auteur van het e-book Spaans voor Beginners is Eva Stam. Ze heeft een website spaansvoorbeginners.net.

Verder is er op deze website weinig informatie te vinden over de auteur. Er staat wel een contactadres.

 

 

Waarom kopen?

Als je veel naar Spanje op vakantie gaat en de taal wilt leren, dan kan dit e-book je hierbij helpen. Volgens de auteur is het een makkelijke en leuke cursus Spaans, welke je zelfvertrouwen geeft om Spaans te kunnen spreken.

Wat is het?

Spaans voor Beginners is een e-book waarmee je op een onbewuste, makkelijke manier Spaans kunt leren.

Eva heeft een methode ontwikkeld waarmee je stap-voor-stap Spaans leert op een vrij eenvoudige wijze. Er worden geen saaie grammaticaregels in behandeld. Hierdoor gaat deze cursus je niet snel vervelen.

Hoe schaf je het product aan?

Je kunt het e-book waarin de cursus wordt behandeld, aanschaffen via de site van Eva. Hier legt ze uitgebreid uit wat de cursus inhoudt en wat je eraan hebt.

Het e-book Spaans voor Beginners kost €24. Na je aanschaf kun je het boek direct downloaden. Je kunt dus al binnen enkele dagen Spaans leren.

De prijs van €24 is een tijdelijke aanbieding. De normale prijs van deze cursus is €48.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je de cursus volgt uit het e-book dan zal je al snel merken dat de Spaanse taal door begint te krijgen. Je gaat dus steeds beter Spaans praten. Dit is natuurlijk vooral erg handig als je op vakantie naar Spanje gaat.

Tijdens een volgende reis naar je favoriete vakantieland kun jij voortaan met de Spanjaarden communiceren. Hierdoor zullen er geen misverstanden ontstaan en word je vakantie nog leuker.

Als je de cursus aanschaft, dan krijg je er ook nog een bonus bij van Eva. Dit is de mini taalgids Spaans voor Beginners. Met deze mini taalgids kan je altijd en overal snel de zinnetjes opzoeken die je nodig hebt.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een duurdere (online) cursus Spaans te volgen. Hier ben je al snel meer dan €300 voor kwijt. Dit is natuurlijk erg zonde van je geld.

Met het e-book Spaans voor Beginners, leer je voor een lager bedrag veel beter Spaans op een makkelijkere manier.

Bovendien kun je deze cursus ook volgen op je tablet, iPad of smartphone. Wel zo handig als je ergens anders bent.

Eindoordeel van mijn spaans voor beginners review

Wij vinden Spaans voor Beginners een prima cursus voor mensen die de Spaanse taal willen leren. Je leert hier echt de basis mee en zo kan je al een redelijk gesprek voeren met Spanjaarden.

Het is echter ook weer niet zo, dat je met deze cursus binnen een paar dagen vloeiend Spaans leert. Hiervoor zal je echt een duurdere, meer uitgebreide cursus moeten volgen.

 

 

 

One Comment

  1. Carry at 19:53 -

    Goedeavond,

    Kom totaal niet bij de e book om die te bestellen via Eva Stam. Zou toch graag die spaans voor beginners willen leren, dus wat nu ? Groeten Carry

    Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *