Cursus 40 Dagen Zonder Suiker Review – Of het vol te houden is

door  | Algemeen, Gezondheid

40 dagen zonder suikerHeb je weinig energie? Lukt het je niet om de overtollige kilo’s kwijt te raken? Heb je last van een doffe huid en futloos haar? Dan kan de oorzaak in suikers liggen.

In de supermarkt liggen er veel producten met geraffineerde suikers. Deze suikers zijn slecht voor je gezondheid. Je kunt er tal van gezondheidsklachten door krijgen, zoals hoofdpijn, moeheid, een doffe huid, futloos haar en stemmingswisselingen.

Om je weer energieker en gezonder te voelen is er dus een verandering nodig in je voedingsstijl. Dit kan je bereiken door minder suikers te eten. Maar hoe doe je dit? Hierbij kan de cursus ’40 dagen zonder suiker’ je heel goed helpen.

In deze cursus leer je wat de risico’s zijn van geraffineerde suikers en hoe je zonder suikers een veel gezonder en prettig leven kunt leiden. Wij hadden al veel over deze cursus gehoord en besloten eens op onderzoek uit te gaan. 

De verkoper van 40 dagen zonder suiker

De vrouw achter de cursus ’40 dagen zonder suiker’ is Sharon Numan. Zij is eigenaresse van de website Voedzo.nl. Een site over gezond eten zonder suiker.

Verder blogt Sharon ook voor het bedrijf Miss Natural. Dit is een bedrijf dat zich bezig houdt met het promoten van gezondheidsproducten en een gezonde levensstijl.

 

 

Waarom kopen?

Als je niet lekker in je vel zit, weinig energie hebt en bijvoorbeeld last hebt van klachten als hoofdpijn, futloos haar en een doffe huid, dan kan de oorzaak in geraffineerde suikers zitten.

Geraffineerde suikers zorgen namelijk voor tal van aandoeningen en gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn, een doffe huid en futloos haar. Ook hebben suikers invloed op je humeur.

Door geen geraffineerde suikers meer aan je voeding toe te voegen, zal je veel minder last hebben van gezondheidsklachten en stemmingswisselingen. Ook verdwijnen de eventuele eetbuien, voel je je een stuk energieker en verdwijnen de overtollige kilo’s.

Wat is het?

40 dagen zonder suikers is een online cursus. Deze cursus bevat lessen die je per e-mail ontvangt. Je kunt de cursus dus gewoon volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Hoe kan je de cursus aanschaffen?

De e-cursus ’40 dagen zonder suiker’ kun je heel eenvoudig aanschaffen via deze speciale website.

De cursus kost €67. Dit is een aanbieding, want normaal kost deze cursus €110,85. Voor deze prijs krijg je ook nog een aantal drie bonusproducten erbij.

Je kunt ’40 dagen zonder suiker’ betalen op een betrouwbare wijze. Zo kan je de cursus betalen via iDeal, PayPal of met je creditcard.

Wat gebeurt er als ik de cursus aanschaf?

Als je de cursus volgt en suikervrij gaat eten, zal je al snel merken dat dit je vele voordelen oplevert. Je komt van je suikerverslaving af en je voelt je als snel een stuk energieker. Verder zal je merken dat het veel positieve gevolgen heeft voor je lichaam.

Als je de cursus aanschaft, dan krijg je hier een pakket dat bestaat uit een programma van veertig dagen. Tijdens deze veertig dagen krijg je twee keer per week een nieuw programmaonderdeel gemaild.

Elk onderdeel van de cursus wordt ondersteund door tips en opdrachten. Ook krijg je heerlijke suikervrije recepten.

Naast de cursus krijg je ook nog drie bonusproducten cadeau. Dit zijn:

  • e-book 40 dagen zonder suiker
  • e-book 35 creatieve recepten met wintergroenten
  • e-book met 10 overheerlijke suikervrije smul recepten

Wat gebeurt er als ik de cursus niet aanschaf?

Als je gezonder wilt leven en suikervrij wilt eten, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om naar een diëtist te gaan. Echter, dit kost je al snel een paar honderd euro.

Verder loop je geen enkel risico als je deze cursus aanschaft. Sharon biedt je namelijk een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Als de cursus je niet bevalt, dan mag je haar binnen tien dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug.

Eindoordeel review 40 dagen zonder suiker

De prijs voor dit hele pakket is €67,-. Voor deze prijs krijg je een compleet pakket met hulp, coaching en ook nog een overheerlijke recepten.

Voor alles wat je krijgt is de prijs/kwaliteitsverhouding dik in orde. Vooral als je bedekt dat je met deze cursus een positieve verandering teweeg brengt in je levensstijl.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *