Cunjabo Academy Kritische Review, door Ervaringenloket

door  | Business, Marketing

cunjaboBen je het zat om altijd maar weer nèt genoeg geld over te houden aan het einde van de maand? Of wil je via het internet je geld verdienen, in plaats van dagenlang in een muf kantoorhuk te moeten bivakkeren om het brood op de plank te krijgen.

Indien jouw antwoord op een van deze vragen (of beide) ‘ja’ is, houd je vast: ‘Cunjabo Academy’ maakt dit allemaal voor jou mogelijk. Deze unieke software stelt je in staat om elke maand een passief, maar bovenal zeer riant, inkomen voor jezelf te creёeren.

100% op de Automatische Piloot

De ontwikkelaar van deze software is Eric Dieperink. Als internet marketing specialist heeft hij onder meer producten als ‘ArtikelTornado’ ontwikkeld, waarmee je uit één artikel meerdere unieke artikelen kunt creёren, en ‘Panda’s en Pinguïns Ontmaskerd’, een digitale cursus die je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw websites hoog scoren in Google zoekresultaten.

 

 

Ondanks dat Dieperink in het verleden vele meerdere cursussen had ontwikkeld over internet marketing, bleef een vraag aan hem knagen: waarom werd middels zijn methodieken de één wel succesvol in internet marketing, en de ander niet?

Naar aanleiding van dit vraagstuk begon Dieperink de algehele problematiek in kaart te brengen. Hij kwam op 86 knelpunten, waaruit voornamelijk bleek dat men zonder een behoorlijk aantal vaardigheden en een hele hoop kennis van zaken het niet voor elkaar krijgt om succesvol te worden op het gebied van online marketing. Geconfronteerd met deze bevindingen begon Eric met man en macht aan een software te werken die niet alleen alle 86 knelpunten op zou lossen, maar ook alle knelpunten zou automatiseren. Acht maanden hard werken heeft uiteindelijk geleid tot ‘Cunjabo Academy’, een webbased software waarmee je onder andere met één druk op de knop verkoop pagina’s aanmaakt en je zoekmachine optimalisatie volledig door het systeem kunt laten regelen.

Waterdichte formule

Het mooie aan ‘Cunjabo Academy’ is dat het helemaal geschikt is voor de leek. Specialistische vaardigheden of verstand van technische termen zijn niet vereist om met deze software uit de voeten te kunnen. Het systeem bestaat uit allerlei verschillende verdienmodellen uit de online marketing wereld die allemaal op elkaar zijn afgestemd.

Zo maakt de software het de gebruiker onder meer mogelijk om complete blogs te creёeren, zonder dat de gebruiker hierbij programma’s als WordPress dient te hanteren,  en bevat het kant-en-klare exit pagina’s, pop-ups, content delay, standaard templates en pagina’s en een SEO (search engine optimalisation) analyze tool. Ook maakt ‘Cunjabo Academy’ volledig automatisch een XML Site map en HTML Site map aan, en integreert de software je website met social mediasites als Facebook en Twitter. Deze combinatie van de meest rendabele verdienmodellen die er te vinden zijn over dit onderwerp maakt het een waterdichte formule voor het genereren van een lekker inkomen.

Laat de jampot-glazen maar thuis

Met behulp van Dieperink’s software is het naar mijn mening voor iedereen mogelijk om een goed, passief inkomen op te bouwen. Wellicht als je echt een complete digibeet bent en van een uur achter de PC zitten al helemaal niet goed wordt, kan het gebruiken van de software een uitdaging voor je vormen. Maar zelfs in dat geval denk ik dat je met ‘Cunjabo Academy’ stapje voor stapje het voor elkaar kunt krijgen genoeg te verdienen om mee rond te komen. De software en de uitleg die je geboden worden zijn gemakkelijk te volgen en bevatten niet de lastige specialistische termen die je doorgaans in eldere software-programma’s of online marketing cursussen terugvindt.

Bonuspakketten

Naast de software krijg je als klant van Eric een aantal bonussen. Deze zijn:

–          De e-cursus ‘Panda’s en Pinquïns Ontmaskerd’

–          Het Cunjabo’s Grafisch Pakket

–          Het e-mail Autoresponder Diamant Pakket; een tool waarmee mails van klanten automatisch worden beantwoord met precies de woorden die koopgedrag bevorderen.

Eindoordeel Cunjabo Academy

Vergeet wat je weet over internet marketing: ‘Cunjabo Academy’ heeft het kaf van het koren weten te onderscheiden, en is een compleet alles in één pakket dat het zelfs voor de grootste digibeet mogelijk maakt om een passief inkomen te genereren. Binnen een uur tijd heb je met de hulp van Eric Dieperink al jouw eigen professioneel ogende website online, met bijbehorende producten en informatie die je heel wat geld zullen opleveren. Een totaalpakket dat maar €119,- bedraagt.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *