Complete Trainingsboek voor de Jack Russell Terrier Review: Braaf!

door  | Algemeen, Hobby, Overige

hondentrainingDe hond.. het meest trouwe huisdier dat de mens zich maar kan wensen. Van oorsprong een ondersoort van de wolf. Reeds sinds duizenden jaren gebruikt voor bewakingstaken, bij de jacht, als herdershond en als trekdier heeft de hond tot op de dag van vandaag nog steeds werk als politiehond of hulphond. Maar de meest voorname rol van de hond is tegenwoordig die van het gezelschapsdier.

Zo is ook de Jack Russell in trek bij vele gezinnen. Jack Russells zijn leuke en gezellige honden. Deze hondensoort kent alleen een groot nadeel: hij staat erom bekend slecht te kunnen luisteren. Als lezer van deze review is de kans aanwezig dat jij dit kunt beamen en dat, hoe gemoedelijk dat beest er ook mag uitzien, je beestje je inmiddels vele frustraties en kopzorgen heeft bezorgd. Gelukkig hoef je je hierbij niet neer te leggen: door middel van het hanteren van een trainingsmethode ontworpen door Netty Hendriks kun je je hond leren om wѐl naar je te luisteren.

Het Complete  Jack Russell trainingsboek, wie is de verkoper?

Netty Hendriks heeft een ruime ervaring in het oplossen van opvoedproblemen bij Jack Russells. Zo meld zij in haar trainingsboek “Jack Russells die Luisteren” dat zij de afgelopen twee jaar middels haar trainingsboek honderden Jack Russell eigenaren uit de brand heeft kunnen helpen.

 

 

Gezien haar vele ervaringen weet ze niet alleen welke technieken effectief zijn in het tam maken van je trouwe viervoeter, ze snapt ook als geen ander waarom het opvoeden van je Jack Russell niet altijd van een leien dakje gaat. In haar e-book legt ze in heldere taal uit waarom nou uitgerekend de Jack Russell het vaak zo moeilijk vindt om te luisteren. Tevens legt ze je uit wat je nu, op dit moment, aan dat hardnekkige gedrag kunt veranderen. Kort samengevat legt Netty je middels haar e-book uit hoe je op een snelle en eenvoudige manier een positieve vooruitgang boekt in de opvoeding en relatie met jouw Jack Russel Terrier.

Zij weet hierbij snel tot de kern te komen van het onderliggende probleem. Tevens zul je bij iedere stap die je met behulp van haar methoden weet te zetten, steeds meer tot de realisering komen dat het probleem in werkelijkheid niet eens zoveel voorstelt. Om maar even in het thema te blijven: je moet niet harder blaffen dan dat de hond groot is.

Rust, regelmaat en reinheid

Veel van de principes die Hendriks hanteert zijn nogal common-sense en zullen je niet al te veel verbazen. Wanneer je bijvoorbeeld een kind wilt opvoeden is het belangrijk om deze gaandeweg bepaalde gewoontes en structuur aan te leren. Ook is het belangrijk om de verhoudingen helder op te stellen, en dat het kind beseft dat hij of zij niet de baas is. Dat creёert duidelijkheid en zo weet het kind wat het wel en wat het niet mag doen. Deze principes zijn ook van toepassing wanneer het gaat om het africhten van een hond.

Allereerst laat Netty je een kritisch kijken naar je huidige situatie: welke gewoontes heb je in de relatie tot je hond? Is het duidelijk wat de onderlinge machtsrollen zijn, of heeft je Jack Russell het gevoel dat hij in vele situaties maar kan doen en laten wat ie wil? Misschien zijn er bepaalde gewoontes ingeslepen, die de hond gemixte signalen geven of die bij de hond het beeld versterken dat zijn acties hoe dan ook toch geen consequenties hebben. Wat het ook mag zijn, Netty Hendriks leert je om indien nodig bepaalde gewoontes aan te passen, zodat er een betere verhouding ontstaat tussen jou als baas en je hond. Tevens leer je tijdens de training om duidelijk als een leider je hond te corrigeren waar dat gepast is. Zo schept dat voor je huisdier meer duidelijkheid, weet hij wie de baas is en zal hij in het vervolg beter naar je luisteren.

Gevarieerd pakket

Naast het uitgebreide trainingsboek ontvang je als klant van Netty ook nog eens de volgende vier bonus e-books:

–          Jack Russell 101 vragenboek

–          Jack Russell spelletjesboek

–          Jack Russell receptenboek

–          Leven in een roedel

Elk e-book behandelt weer een ander aspect van het opvoeden van je Jack Russell en bevat weer andere benaderingen. Als je op een consequente wijze de trainingsmethodiek en Netty’s tips weet toe te passen heb je al snel een meer gehoorzame hond die maar al te graag naar je luistert. Netty is zo overtuigd van haar product dat ze je een niet-goed-geld-terug-garantie van 100% biedt wanneer het je middels haar methode niet is gelukt om je hond tot bedaren te brengen.

Eindoordeel review complete trainingsboek voor de juck russel terrier

Het trainingsboek van Hendriks vind ik een prima en vooral een uitgebreid product. Het is makkelijk te volgen, en je leert in no time de tips en technieken die je nodig hebt om het gedrag van je hond te corrigeren. Je betaalt hier slechts €27,- voor, wat gezien het uitgebreide aantal bonussen een lachertje is.

 

 

 

One Comment

  1. dick at 17:48 -

    hallo , waar kun je het Complete trainingsboek voor de jackrussel terrier van Nettie Hendriksen bestellen. Wordt overal aangeboden. Verschillende site,s , maar vervolgens kun je nergens inkomen.

    Reply

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *