Complete Ejaculatie Controle Review: Top of Geldverspilling?

door  | Dating

plaatje artikelPijnlijk probleem

Vroegtijdige ejaculatie: niet een topic waar je snel mee te koop loopt. Chris Coster heeft als oplossing voor dit pijnlijke probleem een methode bedacht, waarmee mensen die hiermee te kampen hebben hun ejaculatie zo lang mogelijk kunnen uitstellen.

Naast praktische technieken biedt Chris de lezer ook de nodige theoretische onderbouwing aan zodat je met dit boek in een relatief korte tijd al veel resultaat zult boeken.

 

 

Vanavond al resultaat door Complete Ejaculatie Controle?

Chris Coster claimt dat je door het lezen van de tips vanavond al resultaat zult zien, zoals het 20 minuten langer uit kunnen houden in bed. Dat is een forse bewering, waar Chris ook nog eens aan toevoegt dat de lezer geen zalfjes of pilletjes nodig heeft maar enkel met de theorie en oefeningen uit het ebook dit voor elkaar kan krijgen.

Wat is ejaculeren nou eigenlijk?

De vraag gesteld in het kopje hierboven klinkt uiteraard erg voor de hand liggend. Coster gaat echter aan het begin van zijn ebook dieper in op deze vraag en beschrijft alle belangrijke aspecten die hierbij komen kijken.

Zo valt er in de inleiding te lezen welke verschillende fases een man doorloopt voordat hij tot een ejaculatie komt en wat de achterliggende mechanismen zijn van erecties en ejaculaties. Hiermee worden misverstanden voorkomen en zal de lezer met de juiste insteek aan de slag kunnen gaan met de technieken die beschreven staan in het ebook.

Drie kernoorzaken

Volgens Chris zijn er drie kernoorzaken die ten grondslag liggen aan het probleem van een vroegtijdige ejaculatie: masturbatie, intensiteit en gevoeligheid. Zo kan het zijn dat te veel masturbatie in de tienerjaren, het niet aankunnen van de opwinding en stimulatie die doorgaans tijdens seks komt kijken, en een bovengemiddeld gevoelig lichaam ervoor kunnen zorgen dat iemand op de lange duur te maken gaat krijgen met dit probleem.

Gericht op de praktijk

Het ebook dat Chris heeft geschreven leest lekker weg en bevat goede en bruikbare informatie met een grote focus op de praktijk. Sommige oefeningen kosten meer tijd om uit te voeren en andere zijn gelijk toepasbaar, maar hoe dan ook zijn alle oefeningen erop gericht om het voor de klant mogelijk te maken zijn uithoudingsvermogen permanent op te krikken. Veel van de tips die ik in dit ebook tegenkwam waren nieuw voor mij, en kon ik nergens op internet tussen bijvoorbeeld andere methodieken vinden.

Chris heeft een viertal manieren bedacht waarmee de klant zijn orgasme zo lang mogelijk kan uitstellen. Manier A leert je waar je op moet letten bij je manier van ademhalen tijdens de seks, manier B beschrijft de zogenaamde PC spieren (spieren die in het gebied liggen van de penis en anus) en hoe je deze kunt trainen om je ejaculatie zo lang mogelijk uit te kunnen stellen, manier C leert je om het moment te herkennen waarop je ejaculatie onvermijdelijk is, en manier D beschrijft de ‘Stop & Go’ methode. Met het beoefenen van laatsgenoemde techniek zul je leren om tijdens de seks korte stops te maken, zonder de ervaring voor je partner minder aangenaam te maken.

Stressmanagement

Een belangrijke onderliggende oorzaak van het probleem ligt volgens Coster bij stress. Vandaar dat het ebook een uitgebreid hoofdstuk bevat waarmee je erachter kunt komen of stress ook bij jou aan de orde is. Mocht dit inderdaad het geval zijn, beschrijft Chris een aantal oefeningen waarmee je je beter zult leren ontspannen zowel in de slaapkamer als daarbuiten.

Een strategie uitzetten en mentale drempels overkomen

De laatste hoofdstukken in het ebook zijn gewijd aan het leren van het strategisch te werk gaan en het overkomen van mentale drempels. Stapsgewijs leer je hoe je de technieken het beste kunt beoefenen. Hoe stel je doelen voor jezelf, plan je de oefeningen in, betrek je anderen in jouw leerproces en waar begin je? Daarnaast zul je erachter komen hoe je je mindset aan kunt passen om bijvoorbeeld schaamtegevoelens die je mogelijk hebt kwijt te raken.

Eindoordeel Complete Ejaculatie Controle Ervaringen

Het ebook van Chris Coster telt vele pagina’s, waarvan geen enkele overbodig is. Chris weet met zijn ebook een goede balans te vinden tussen theorie en praktische tips, wat het voor de lezer gemakkelijk maakt om de theorie om te zetten naar de praktijk. Het aanbod aan oefeningen is gevarieerd en uitgebreid.

De prijs is €67,- voor een product dat je gegarandeerd zult helpen om in een korte tijd je probleem voorgoed uit te bannen.

 

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *