Artikel Tornado Ervaringen – De weg naar geld, of je geld weg?

door  | Business, Marketing

artikel tornadoHeb je een online business en ben je uren bezig aan het schrijven van unieke artikelen voor je website? Dan kan je hiermee een hoop tijd besparen met de Artikel Tornado.

De Artikel Tornado creëert uit slechts één artikel, meerdere unieke, kwalitatief hoogstaande artikelen. Dit product zorgt ervoor dat jouw artikelen hoger in Google ranken.

Wij wilden graag meer weten over dit product en besloten het eens te testen. Op deze pagina lees je meer over Artikel Tornado en onze ervaring met dit product.  De verkopers van Artikel Tornado

De verkopers van Artikel Tornado zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan.

Dit duo is erg actief op het gebied van internetmarketing en het ontwikkelen van online marketingproducten. Het zijn echte social media experts.

Op de website van Artikel Tornado staan de contactgegevens van Eric en Martin.

Waarom kopen?

Met Artikel Tornado kan je heel snel en eenvoudig van één artikel, meerdere artikelen maken. Artikel Tornado genereert één artikel namelijk tot meerdere, unieke artikelen.

Uit slechts één artikel kunnen meerdere artikelen gecreëerd worden, doordat de artikelen in elke zin een woord van elkaar verschillen. Google ziet de artikelen dan als uniek.

 

 

Wat is het?

Artikel Tornado is software voor online marketing. Met dit product creëer je uit één artikel honderd verschillende artikelen.

Google ziet de artikelen allemaal als unieke artikelen. Hierdoor ranken de artikelen hoog in de zoekmachines. Doordat je artikelen hoog in de zoeklijsten staan, krijg je meer bezoekers op je website en dus meer klanten.

Hoe kan je het product aanschaffen?

Artikel Tornado kun je online bestellen via de site van Eric en Martin. Het product kost €59,-. Je kunt Artikel Tornado betalen met iDeal of PayPal.

Wanneer je dit product aanschaft, dan loop je weinig risico. Je hebt namelijk zeven dagen de tijd om Artikel Tornado uit te proberen.

Binnen deze periode heb je het recht om het volledige bedrag terug te krijgen als je niet tevreden bent over het product. Hiervoor dien je e-mail te sturen naar Eric en Martin.

Wat gebeurt er als je het product aanschaft?

Als je Artikel Tornado aanschaft, dan kan je heel eenvoudig en snel meerdere unieke kwalitatief hoogstaande artikelen genereren uit slechts één artikel.

De zoekmachines zien je artikelen dan stuk voor stuk als unieke artikelen en je kunt aparte veel aparte backlinks creëren naar tal van websites.

Na je aanschaf krijg je een account, welke toegang geeft tot het unieke ledengedeelte van Artikel Tornado.

Op dit ledengedeelte bevinden zich alle functionaliteiten om je artikelen te schrijven, meerdere artikelen te creëren en deze te versturen naar tal van websites en blogs.

Per artikel kun je aangeven in welke categorie je een artikel wil plaatsen. Naast de toegang tot het ledengedeelte, krijgt je na de aanschaf van dit product ook nog een zeer handige bonus.

De bonus die je krijgt is de cursus Internet Marketing Blauwdruk. Dit is een online videocollectie welke bestaat uit 37 video’s. In deze video’s wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een online business opzet en op welke wijze je deze hoog houdt in de zoekmachines.

De cursus gaat diep in op onderwerpen als SEO, WordPress en Pay Per Click Marketing.

Wat gebeurt er als je het product niet aanschaft?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uit een artikel meerdere artikelen te creëren. Dit kost wel wat meer tijd. Doorgaans ben je hier een hele dag of week aan bezig, terwijl de Artikel Tornado dit in een paar seconden voor je doet.

Met de Artikel Tornado bespaar je dus heel wat tijd. Tijd die je weer kunt besteden aan het schrijven van een nieuw artikel en het werven van klanten.

Eindoordeel artikel tornado

Payproervaringen is tevreden over de Artikel Tornado. Het product genereert echt meerdere, unieke artikelen van een hoge kwaliteit. Je artikelen worden beter gelezen en Google plaatst ze ook weer hoger in de zoekresultaten.

Een ander bijkomend pluspunt van dit product is, dat jouw artikelen of links van je artikelen automatisch worden gepost op websites en weblogs.

Met de bonus erbij vinden wij Artikel Generator dan ook een prima product met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

 

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *