50 Groene Smoothies In Handomdraai Review? Echt Zo Goed?

door  | Algemeen

50 Groene Smoothies In Een HandomdraaiHeb je weinig energie? Zit je niet lekker in je vel? Of val je maar niet af? Dan kan het natuurlijk zijn dat je niet gezond eet. Dit is in onze huidige maatschappij soms ook onmogelijk. De meeste mensen hebben een druk leven en hebben niet altijd tijd om gezond te koken.

Om je weer gezond en fit te voelen is het dus tijd voor verandering. Volgens de schrijver van het e-book ’50 groene smoothies in het een handomdraai’ kan je heel makkelijk gezonder leven door regelmatig een groene smoothie te drinken.

Wij vroegen ons af wat dit e-book nu inhield en gingen eens op onderzoek uit.

De Verkoper van 50 groene smoothies in een handomdraai

De verkoper van het receptenboek ’50 groene Smoothies in een handomdraai’ is Marjolein Verkaik. Op haar website staan ook haar contactgegevens. Zo kun je contact met haar opnemen per e-mail.

 ingezonden review: mijn 50 groene smoothies ervaringen:

 

 

Waarom kopen?

Als je veel lichamelijke en geestelijke klachten hebt, dan kunnen groene smoothies hier de oplossing voor zijn.

Groene smoothies bestaan uit groen fruit, groene groenten en water. Door deze te drinken reinig je je lichaam. Je zorgt er dan weer voor dat je fitter wordt. Je weerstand gaat omhoog, je voelt je een stuk vitaler en je huid straalt weer.

Wat is het?

’50 groene smoothies in een handomdraai’ is een e-book van 70 pagina’s met 50 recepten voor smoothies. Er staan niet alleen recepten in, maar ook extra informatie over de smoothies.

Hoe kan je het product aanschaffen?

Je kunt het product heel simpel aanschaffen via deze site. Het e-book kost €19,95. Dit is een actieprijs, want normaal betaal je hier €49,95 voor.

De site groenesmoothies.nl biedt je verschillende betaalmogelijkheden. Je kunt dus kiezen voor een betrouwbare betaalmethode. Zo kan je het e-book aanschaffen via iDeal, PayPal of met je visacard.

Wat gebeurt er als ik het e-book aanschaf?

Als je het e-book aanschaft en de smoothies drinkt, dan zal je al snel merken dat je je stuk vitaler en positiever voelt. Je krijgt veel meer zin om activiteiten te ondernemen en staat ’s morgens veel fitter op.

Nadat je het e-book hebt aangeschaft krijg je ook nog eens één maand lang gratis toegang tot het speciale Smoothy-lidmaatschap. Dit is een forum waar je nieuwe recepten op kunt vinden.

Ook kan je hier seminars volgen en online video’s bekijken. Na de eerste maand verloopt je lidmaatschap, maar gelukkig heb je de mogelijkheid om dit tegen betaling te verlengen.

Wat gebeurt er als ik het e-book niet aanschaf?

Als je jezelf al een tijdje lusteloos voelt en je hier niets aan doet, dan blijf je dit gevoel houden. Er komt dan geen verandering in de situatie.

Door dit e-book aan te schaffen doorbreek je de cirkel en werk je weer aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

Op de website van Marjolein zijn heel veel positieve ervaringen te lezen. Dit zegt al wat over het goede effect van het drinken van groene smoothies. Voor iedereen is er in het boek wel een lekker smoothyrecept te vinden.

Eindoordeel van mijn “50 groene smoothies in een handomdraai” ervaringen

Door het drinken van de smoothies krijg je snel weer wat mineralen en vitaminen binnen. Wij zijn zeer tevreden over het e-book.

Het e-book ‘50 Groene smoothies in een handomdraai‘ is een prima book. Het product heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor een boek met 50 recepten, tips en nog een bonus in de vorm van een lidmaatschap is €19,95 een zeer voordelige prijs.

Vooral als je bedenkt dat het drinken van groene smoothies kan zorgen voor positieve veranderingen in je leven.

Mocht je het product aangschaffen, vergeet dan niet achteraf ook jouw 50 groene smoothies in een handomdraai ervaringen te delen.

 

Plaats hieronder je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *